Reserveer uw bezoek

Spetterende avonturen

Beleef in het zwemparadijs spetterende avonturen met het hele gezin. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een sneltreinvaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht!

Wildwaterbaan

Staat de wildwaterbaan op groen, dan is deze voor iedereen toegankelijk. Is deze oranje, dan is de wildwaterbaan wilder. De oranje stand is daarom alleen toegankelijk voor bezoekers met een zwemdiploma AB én een minimale lengte van 1.40 meter.
Tijdens reguliere weken staat deze op oranje op vrijdag van 20.00 – 21.30 uur, zaterdag en zondag van 15.00 – 16.30 uur. Tijdens vakantieweken dagelijks van 18.00 – 19.30 uur en op feestdagen van 15.00 – 16.30 uur.

Pingo’s Island

Ook voor de kleinste bezoekers is er vertier. Kinderen tot en met 5 jaar spelen in Pingo’s Island met water én zand. Ideaal voor ouders om lekker mee te spelen of vanaf de zijkant in alle rust te genieten. Pingo’s Island is geopend tijdens de reguliere openingstijden van het Zwemparadijs en op vrijdagavond of tijdens vakanties tot 18.00 uur.

Roetsj van de glijbanen!

Openingstijden

In ons restaurant kunt u tot 30 minuten voor sluitingstijd eten en drinken bestellen.

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kunnen de reguliere openingstijden afwijken.

KINDERFEESTJES

Vier ook uw kinderfeestje bij De Scheg. Lees hier meer over het arrangement en reserveer direct online!

KINDERFEESTJES

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang. Selecteer een tijdsblok (vanaf- en eindtijd).Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

Bezit u een Postcode Loterij bon? Selecteer in de webshop dan deze optie en lever uw bon in bij aankomst bij onze receptie. Heeft u een vrijkaart van De Scheg, een kaart verkregen via uw werkgever, of een ticket gekocht via een vakantiepark of de Eurosparen actie? Reserveer telefonisch via 0570-659777.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk.
Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

Zwemparadijs Tarief
1x Zwemparadijs v.a. 3 jaar€ 8,50
10x Zwemparadijs*€ 74,80
25x Zwemparadijs*€170,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed
Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren