Kom naar zwemparadijs De Scheg in Deventer! Beleef spetterende avonturen met het hele gezin.

Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een sneltreinvaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. De wildwaterbaan is op dit moment altijd geopend tijdens recreatieve openingstijden. Wel staat de oranje stand tijdelijk uit, omdat voldoende afstand houden in de snelle stand niet haalbaar is. Zolang de 1,5 meter maatregel door de overheid gehanteerd moet worden, zal de oranje stand uitblijven.
Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Deze reuzeglijbaan met bijzondere lichteffecten slingert u rond het zwemparadijs.

Ook voor de kleinste bezoekers is er vertier. Kinderen tot en met 5 jaar spelen in Pingo’s Island met water én zand. Ideaal voor ouders om lekker mee te spelen of vanaf de zijkant in alle rust te genieten.

Roetsj van de glijbanen!

Openingstijden

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

Heeft u een vrijkaart van De Scheg, een kaart verkregen via uw werkgever, of een ticket gekocht via een vakantiepark of de Eurosparen actie? Reserveer uw bezoek in onze webshop en selecteer vervolgens het soort ticket dat in uw bezit is om uw toegangsbewijs te ontvangen.

Bent u in het bezit van een postcodeloterijbon? Reserveer uw bezoek in onze webshop en lever uw bon in bij aankomst bij onze receptie.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot 8 uur voor aanvang worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zwemparadijs RegulierVoordeel
Entree 3-12 en v.a. 65 jaar€ 7,80€ 7,25
Entree 13-64 jaar€ 9,50€ 8,90
10 bezoekenkaart*€ 66,80€ 66,80
25 bezoekenkaart*€144,65€144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed

Reguliere dagen zijn weekenden, vakanties en feestdagen. Op overige werkdagen geldt het voordeeltarief.