Kom naar zwemparadijs De Scheg in Deventer! Beleef spetterende avonturen met het hele gezin. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een sneltreinvaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht!
Update 27 november: De Nothern Light Slide is gesloten.

Onze wildwaterbaan kan ook op een oranje stand. Is de wildwaterbaan oranje, dan is deze nog sneller. Daarom ontvangt u alleen toegang indien u een AB diploma bezit en langer bent dan 1.40m.

De wildwaterbaan staat op oranje:
– Op vrijdag van 20.00-21.30 uur;
– Op zaterdag en zondag van 15.00 tot 16.30 uur;
– Tijdens vakanties dagelijks van 18.00 tot 19.30 uur;
– Tijdens feestdagen van 15.30 tot 16.30 uur.

Ook voor de kleinste bezoekers is er vertier. Kinderen tot en met 5 jaar spelen in Pingo’s Island met water én zand. Ideaal voor ouders om lekker mee te spelen of vanaf de zijkant in alle rust te genieten.

Roetsj van de glijbanen!

Openingstijden

In ons restaurant kunt u tot 30 minuten voor sluitingstijd eten en drinken bestellen.

 

RESERVEREN IS VERPLICHT

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze.

Bent u in het bezit van een Postcode Loterij bon? Selecteer in de webshop dan deze optie en lever uw bon in bij aankomst bij onze receptie. Koop hiervoor géén reguliere tickets.
Heeft u een vrijkaart van De Scheg, een kaart verkregen via uw werkgever, of een ticket gekocht via een vakantiepark of de Eurosparen actie? Reserveer telefonisch via 0570-659777.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zwemparadijs RegulierVoordeel
Entree 3-12 en v.a. 65 jaar€ 7,80€ 7,25
Entree 13-64 jaar€ 9,50€ 8,90
10 bezoekenkaart*€ 66,80€ 66,80
25 bezoekenkaart*€144,65€144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed

Reguliere dagen zijn weekenden, vakanties en feestdagen. Op overige werkdagen geldt het voordeeltarief.