Beleef in het Zwemparadijs spetterende avonturen met het hele gezin. Roetsj van één van de vele glijbanen, zoals de 80 meter lange wildwaterbaan de Gletsjer Slide of de familieglijbaan Lava Slide. Echte waaghalzen zijn in de 80 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Wie is het eerste beneden?
De kleinste bezoekers tot 5 jaar spelen in Dave’s Schateiland met water én zand.

Wildwaterbaan

Staat de wildwaterbaan op groen, dan is deze voor iedereen toegankelijk. De oranje stand is wilder en alleen toegankelijk met een AB diploma en vanaf 1.40 meter.

Dagen en tijden dat de wildwaterbaan op oranje staat:

  • Vrijdag van 20.00 – 21.30 uur, zaterdag en zondag van 15.00 – 16.30 uur.
  • Tijdens vakantieweken (regio Noord) op maandag t/m zondag 15.00 – 16.30 uur en op vrijdag extra van 20.00 – 21.30 uur.
  • Op feestdagen van 15.00 – 16.30 uur.

Roetsj van de glijbanen!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen wijken openingstijden af. Tijdens schoolvakanties kunnen gezinnen met jonge kinderen een uurtje voor de reguliere opening van het zwembad komen zwemmen tijdens het gezinszwemmen.
In ons restaurant kan tot 30 minuten voor sluitingstijd eten besteld worden.

KINDERFEESTJES

Vier een kinderfeestje bij De Scheg. Lees hier meer over het arrangement en reserveer direct online!
KINDERFEESTJES

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor een bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Discozwemmen is een onderdeel van recreatief zwemmen. Hiervoor is geen apart ticket vereist. Bezit je al een ticket of bon? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder je account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunnen tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatst worden. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Zwemparadijs Tarief
1x Zwemparadijs v.a. 3 jaar€ 9,60
10x Zwemparadijs*€ 84,50
25x Zwemparadijs*€ 192,00
Kinderen t/m 2 jaargratis
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

Lees voor een bezoek de huisregels door.