Beleef in het zwemparadijs spetterende avonturen met het hele gezin. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een sneltreinvaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht!

Staat de wildwaterbaan op groen, dan is deze voor iedereen toegankelijk. Is deze oranje, dan is de wildwaterbaan wilder. De oranje stand is daarom alleen toegankelijk voor bezoekers met een zwemdiploma AB én een minimale lengte van 1.40 meter. Tijdens reguliere weken staat deze op oranje op vrijdag van 20.00 – 21.30 uur, zaterdag en zondag van 15.00 – 16.30 uur. Tijdens vakantieweken dagelijks van 18.00 – 19.30 uur en op feestdagen van 15.00 – 16.30 uur.

Ook voor de kleinste bezoekers is er vertier. Kinderen tot en met 5 jaar spelen in Pingo’s Island met water én zand. Ideaal voor ouders om lekker mee te spelen of vanaf de zijkant in alle rust te genieten.

Roetsj van de glijbanen!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kunnen de reguliere openingstijden afwijken.
In ons restaurant kunt u tot 30 minuten voor sluitingstijd eten en drinken bestellen.

KINDERFEESTJES

Vier ook uw kinderfeestje bij De Scheg. Lees hier meer over het arrangement en reserveer direct online!

KINDERFEESTJES

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang. Selecteer een tijdsblok (vanaf- en eindtijd). Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

Bezit u een Postcode Loterij bon? Selecteer in de webshop deze optie en lever uw bon bij aankomst in bij onze receptie. Heeft u een vrijkaart van De Scheg, een kaart verkregen via uw werkgever, of een ticket gekocht via een vakantiepark of de Eurosparen actie? Reserveer telefonisch via 0570-659777.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Log in in uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’ om uw reservering te wijzigen. Heeft u een los ticket, dan is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen naar een andere datum. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Zwemparadijs Tarief
1x Zwemparadijs v.a. 3 jaar€ 8,50
10x Zwemparadijs*€ 74,80
25x Zwemparadijs*€170,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed
Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren