Kom naar zwemparadijs De Scheg in Deventer! Beleef spetterende avonturen met het hele gezin.

Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een sneltreinvaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. De wildwaterbaan is op dit moment altijd geopend tijdens recreatieve openingstijden. Wel staat de oranje stand tijdelijk uit, omdat voldoende afstand houden in de snelle stand niet haalbaar is. Zolang de 1,5 meter maatregel door de overheid gehanteerd moet worden, zal de oranje stand uitblijven.
Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Deze reuzeglijbaan met bijzondere lichteffecten slingert u rond het zwemparadijs.

Ook voor de kleinste bezoekers is er vertier. Kinderen tot en met 5 jaar spelen in Pingo’s Island met water én zand. Ideaal voor ouders om lekker mee te spelen of vanaf de zijkant in alle rust te genieten.

Roetsj van de glijbanen!

Openingstijden

Reserveren is verplicht  

Voor uw bezoek is een webshopreservering verplicht, ook als u gebruik maakt van een meerbezoekenkaart of abonnement. Elke woensdag tussen 9.00 en 9:30 uur worden de tijden voor de volgende week (ma-zo) aan onze webshop toegevoegd. Volg de instructies in onze webshop.

Heeft u al een entreebewijs zoals een 10- 25 bezoekenkaart, Recreatieve MKB pas, Gezinspas, Zwemlespas, Actiesparen voucher (Eurosparen, AH of PLUS) of Postcodeloterij bon? Kies dan in onze webshop voor: “Ik ben al in het bezit van een entreebewijs.”

Annuleren  

E-tickets worden op datum gekocht en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden.  Pashouders kunnen uiterlijk 24 uur voor aankomst hun bezoek annuleren via: 0570-659745 (ma.- vr. 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar [email protected] (o.v.v. uw naam, telefoonnummer en wijziging). Heeft u niet tijdig geannuleerd dan wordt er een toegang afgewaardeerd.  

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zwemparadijs RegulierVoordeel
Entree 3-12 en v.a. 65 jaar€ 7,80€ 7,25
Entree 13-64 jaar€ 9,50€ 8,90
10 bezoekenkaart*€ 66,80€ 66,80
25 bezoekenkaart*€144,65€144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed

Reguliere dagen zijn weekenden, vakanties en feestdagen. Op overige werkdagen geldt het voordeeltarief.