Zwembad

Zwemparadijs

Zwemparadijs

Banenzwemmen

Groepslessen

Ouder & Kindzwemmen

Badhuis

Zwemles

Kinderfeesten & Groepen

ETEN & DRINKEN

Zwemmen bij de Scheg

In zwemparadijs De Scheg in Deventer staan jong en oud tijdens een dagje uit spetterende avonturen te wachten. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de 80 meter lange wildwaterbaan de Gletsjer Slide. Ga met het hele gezin van de familieglijbaan Lava Slide of de 70 meter lange Northern Light Slide die nog sneller is dan het Noorderlicht! Ook voor de jonge gezinnen met baby’s, kleuters of peuters is er veel te beleven. Kinderen van 0 tot en met 5 jaar spelen in Pingo’s Island met water én zand, een echt dagje uit! Lekker ronddobberen samen met papa of mama in het zwembad mag natuurlijk ook!

Is uw kind jarig geweest? Vier samen met vriendjes en vriendinnetjes een kinderfeestje bij De Scheg. Bekijk onze arrangementen inclusief een lekkere warme snack. Voor uw schoolreisje of groepsbezoek bieden wij arrangementen inclusief eten en drinken.
Ontspannen na een drukke werkweek, kan in het IJslands badhuis, met een drogeland sauna, biosauna, infrarood sauna, stoombad en bubbelbad. Afkoelen kunt u onder de neveldouches van onze belevingsgrot. Kortom, een heerlijk dagje ontspannen bij De Scheg in Deventer

De sportieve zwemmers zitten bij hét zwembad van Oost-Nederland ook goed. Kom banenzwemmen in het wedstrijdbad of zwem in het warmere instructiebad. Ook kunt u deelnemen aan onze groepslessen, zoals aquajoggen, aquarobic, aquaspinning, aquapilates, aquafloatfit of aquavaria. Deze groepslessen worden op muziek gegeven onder professionele begeleiding in ons verwarmde zwembad.

Op zwemles voor een A-diploma of B-diploma? Het kan bij De Scheg. Wij geven les volgens de NRZ methode (Nationale Raad Zwemveiligheid). Er is in de kleine groepen veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Tevens bieden we in de zomerperiode een snelcursus aan bij het Borgelerbad. Het behalen van het A/B diploma kan er ook gestart worden met het Swimstars programma, met daaropvolgend eventueel het C-diploma

Ook volwassenen kunnen bij Sportbedrijf Deventer zwemles volgen. In het Borgelerbad wordt uitsluitend aan dames zwemles gegeven. Bij De Scheg wordt les gegeven aan meerdere groepen.