Zwembad

Zwemparadijs

Zwemparadijs

Banenzwemmen

Aquasporten

Ouder & Kindzwemmen

zwemfit

Badhuis

Zwemles

Kinderfeesten & Groepen

Zwemmen bij de Scheg

In zwemparadijs De Scheg in Deventer staan jong en oud tijdens een dagje uit spetterende avonturen te wachten. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de 80 meter lange wildwaterbaan de Gletsjer Slide. Ga met het hele gezin van de familieglijbaan Lava Slide of de 70 meter lange Northern Light Slide die nog sneller is dan het Noorderlicht! Ook voor de jonge gezinnen met baby’s, kleuters of peuters is er veel te beleven. Kinderen van 0 tot en met 5 jaar spelen in Dave’s Schateiland met water én zand, een echt dagje uit! Lekker ronddobberen samen met papa of mama in het zwembad mag natuurlijk ook!

Jarig geweest? Vier samen met vriendjes en vriendinnetjes een kinderfeestje bij De Scheg. Bekijk onze arrangementen inclusief een lekkere warme snack. Voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes en andere groepen bieden wij arrangementen inclusief eten en drinken.
Ontspannen na een drukke werkweek, kan in het IJslands badhuis, met een drogeland sauna, biosauna, infrarood sauna, stoombad en bubbelbad. Afkoelen kan onder de neveldouches van onze belevingsgrot. Kortom, een heerlijk dagje ontspannen bij De Scheg in Deventer

De sportieve zwemmers zitten bij hét zwembad van Oost-Nederland ook goed. Kom banenzwemmen in het wedstrijdbad of zwem in het warmere instructiebad. Ook kun je deelnemen aan onze aquasportlessen, waarbij je op muziek traint in het water. 

Op zwemles voor een A-diploma of B-diploma? Het kan bij De Scheg. Wij geven les volgens de NRZ methode (Nationale Raad Zwemveiligheid). Er is in de kleine groepen veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Tevens bieden we in de zomerperiode een snelcursus aan bij het Borgelerbad. Tijdens het Swimstars programma, kan daarnaast opgegaan worden voor het C-diploma

Ook volwassenen kunnen bij Sportbedrijf Deventer zwemles volgen. Bekijk het volledige aanbod op deze website.