Op dit moment is de ijsbaan gesloten. Volgend seizoen (2024-2025) deelnemen aan een cursus curling? Klik op de button ‘stuur mij een reminder’, laat het ons weten en wij sturen je een e-mail als de inschrijving weer geopend is.

LEER DE BASISTECHNIEKEN VAN HET CURLING

Curling wint al jaren aan populariteit, maar hoe werkt het nou precies? Tijdens de introductiecursus leer je in vier lessen onder begeleiding van een instructeur de basistechnieken van het curling.

Laat de ‘stenen’ over het ijs glijden zodat deze dichter bij het midden van ‘het huis’ liggen dan de stenen van de tegenpartij. Door het poetsen van de baan met een speciale bezem kunnen teamgenoten helpen de baan gladder te maken. Tactiek en wedstrijdelementen komen tijdens de cursus ook aan bod.

Er is plek voor maximaal 24 personen, de cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Deelname is mogelijk vanaf 13 jaar.

Arrangementen

Naast een introductiecursus bieden wij ook diverse curlingarrangementen aan. Een betaalbaar uitje voor kleine en grote groepen!

MEER INFORMATIE

Cursus curling

Lesdagen en -tijden
DE IJSBAAN IS OP DIT MOMENT GESLOTEN. VOLGEND SEIZOEN (2024-2025) DEELNEMEN? KLIK OP DE BUTTON 'STUUR MIJ EEN REMINDER', LAAT HET ONS WETEN EN WIJ STUREN JE EEN E-MAIL ALS DE INSCHRIJVING WEER GEOPEND IS.

Benodigdheden

Wij adviseren warme schaatskleding te dragen, waarin je je vrij kunt bewegen.

meest gestelde vragen

CursusTarief
4 lessen introductiecursus curling € 75,00

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]