Reserveer uw bezoek

Daag uw collega’s of familie uit en neem het tegen elkaar op tijdens een potje levend ijssjoelen, funcurling en priksleeën. Speel een potje ijshockey met een knipoog. IJspret is gegarandeerd tijdens dit arrangement op de ‘meest gezellige ijsbaan’ van Nederland!  Ook de IJsspelen vinden plaats op het sfeervolle middenterrein van de ijsbaan, waardoor er ook goed zicht is op de overige teams. Rond de Kerst is de ijsbaan volledig aangekleed met kerstbomen en verlichting. Kortom; het ideale uitje voor ijsplezier, teamwork en gezelligheid!

Dit arrangement kan gereserveerd worden voor minimaal 10 en maximaal 50 personen tijdens onze recreatieve openingstijden van de ijsbaan en is dus zeer geschikt voor grotere groepen. Aan dit arrangement kan iedereen deelnemen, u hoeft namelijk niet te kunnen schaatsen. Maakt u ook gebruik van de winter-bbq? Dan adviseren wij warme kleding. Het betreft namelijk een overdekt buitenarrangement.

De ijsbaan is gesloten

OPENINGSTIJDEN

De ijsbaan is op dit moment gesloten. Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 bent u weer van harte welkom voor het nieuwe winterseizoen.

Het arrangement kan plaatsvinden tijdens de openingstijden van de ijsbaan, die bij aanvang van het winterseizoen hieronder worden weergegeven. U kunt een dag en tijdstip naar keuze doorgeven, wij bekijken de beschikbaarheid voor u.

Het arrangement

 • Entree kunstijsbaan
 • Warme drank en zoete lekkernij
 • Vrij schaatsen op de 400 meter baan en het middenterrein
 • IJsspelen op het middenterrein met onder andere funcurling, levend ijssjoelen, ijsbowlen, priksleeën en ijshockey
 • Activiteitenbegeleiding en gebruik materialen
 • Afsluiting met een drankje (fris, bier, wijn)
  Overige consumpties worden verrekend op basis van nacalculatie.

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

 • 2 uur durend arrangement in de frisse buitenlucht
 • Scandinavische bbq incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
  2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen.
 • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

 

Reservering & contact

Voor uw bezoek is vooraf een reservering noodzakelijk. Heeft u vragen of wilt u reserveren, vul dan hiernaast het aanvraagformulier in.
U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
De huurprijs á € 6,00 per paar/ 5,00 per paar vanaf 20 paar is niet inbegrepen in uw arrangement. Legitimatie is verplicht.

reserveer uw schaatsen

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

IJsspelen arrangementTarief
IJsspelen € 33,00
IJsspelen inclusief winter-bbq€ 57,50
BBQ upgrade met luxere vleessoorten€ 3,00