Daag uw collega’s of familie uit en neem het tegen elkaar op tijdens een potje levend ijssjoelen, funcurling en priksleeën. Speel een potje ijshockey met een knipoog. IJspret is gegarandeerd tijdens dit arrangement op de ‘meest gezellige ijsbaan’ van Nederland!  Ook de IJsspelen vinden plaats op het sfeervolle middenterrein van de ijsbaan, waardoor er ook goed zicht is op de overige teams. Rond de Kerst is de ijsbaan volledig aangekleed met kerstbomen en verlichting. Kortom; het ideale uitje voor ijsplezier, teamwork en gezelligheid!

Dit arrangement kan gereserveerd worden voor minimaal 25 personen tijdens onze recreatieve openingstijden van de ijsbaan en is dus zeer geschikt voor grotere groepen. Aan dit arrangement kan iedereen deelnemen, u hoeft namelijk niet te kunnen schaatsen.
Komt u met 10 personen of meer? Dan kan het arrangement uitgebreid worden met een Winter-BBQ. De Winter-BBQ vindt plaats in en rondom de sfeervolle grillhutten aan de rand van het middenterrein. Deze grillhut is exclusief beschikbaar voor u en uw gasten.
Wij adviseren u warme kleding te dragen omdat het een overdekt buitenarrangement is.

ijsbaan opent 8 oktober

OPENINGSTIJDEN

De ijsbaan is op dit moment gesloten. Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 bent u weer van harte welkom voor het nieuwe winterseizoen.

Het arrangement kan plaatsvinden tijdens de openingstijden van de ijsbaan, die bij aanvang van het winterseizoen hieronder worden weergegeven. U kunt een dag en tijdstip naar keuze doorgeven, wij bekijken de beschikbaarheid voor u.

Het arrangement

 • Entree kunstijsbaan
 • Warme drank en zoete lekkernij
 • Vrij schaatsen op de 400 meter baan en het middenterrein
 • IJsspelen op het middenterrein met onder andere funcurling, levend ijssjoelen, ijsbowlen, priksleeën en ijshockey
 • Activiteitenbegeleiding en gebruik materialen
 • Afsluiting met een drankje (fris, bier, wijn)
  Overige consumpties worden verrekend op basis van nacalculatie.

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

 • 2 uur durend arrangement in de sfeervolle grillhut
 • Scandinavische BBQ incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
  2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen
 • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

Reservering & contact

Voor uw bezoek is vooraf een reservering noodzakelijk. Heeft u vragen of wilt u reserveren, vul dan hiernaast het aanvraagformulier in.
U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
De huurprijs is niet inbegrepen in uw arrangement. Legitimatie is verplicht.

reserveer uw schaatsen

meest gestelde vragen

IJsspelen arrangementTarief
IJsspelen € 34,50
IJsspelen inclusief winter-bbq€ 67,00