Schaatsen

Curling

Schaatsles

Evenementen

Kinderfeesten

groepen

Eten & drinken

Winterarrangementen

Ijsbaan de Scheg

Schaats de winter in op de ‘meest gezellige kunstijsbaan van Nederland’ en rijd een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan.  Op het middenterrein is genoeg ruimte om te oefenen met een rekje of pirouettes te draaien op kunstschaatsen.  Wilt u uw schaatsvaardigheden onder de knie krijgen of juist uw techniek verbeteren of harder leren rijden? Schaatsschool De Scheg geeft schaatsles aan kinderen en volwassenen op verschillende niveaus. U kunt les krijgen om basisvaardigheden, techniek, of snelheid te verbeteren. U mag zelf kiezen of u op hoge noren, lage noren, kunstschaatsen óf ijshockeyschaatsen meedoet!

Sportief of recreatief, na alle inspanning is er natuurlijk de gelegenheid om bij de open haard in het Schaatscafé een lekkere kop warme chocolademelk te drinken of warme hap te nuttigen. Vanuit het schaatscafé heeft u zicht op de kunstijsbaan en kunt u ook het naastgelegen zwembad zien liggen!

Bezoekt u ons met een groep, dan kunt u ook één van onze arrangementen reserveren inclusief een activiteit. Denk hierbij aan winterspelen, funcurling of curling volgens de officiële regels. U sluit de dag samen af tijdens een heerlijke winterbarbeque in onze sfeervolle Zweedse grillhut op de ijsbaan! Een bedrijfsuitje, familiedag of dagje uit met vrienden? Het kan allemaal bij De Scheg!

Wist u dat ijsbaan De Scheg als een van de weinige Nederlandse ijsbanen over een officiële curlingbaan beschikt? Hier kunnen zowel recreanten als wedstrijdspelers genieten van spelplezier op de gloednieuwe 43 meter lange baan. De officiële granieten stenen en bezems staan voor u klaar, tot snel!