Vind een squashmaatje!

Onze vijf squashbanen voldoen aan de door de Nederlandse Sport Federatie gestelde normen. De vloeren zijn van beukenhout en ontzien de gewrichten bij het spelen. Tussen de squashbanen zijn kleedruimtes voor squashers.
Zoek je een squashmaatje? Via de iOS en Android app Clubladder van SportconneXions kom je in contact met een squashpartner bij De Scheg, voor een uitdagende tegenstander of gezelligheid. De eerste wedstrijd wordt je ingedeeld op het opgegeven speelniveau. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Schrijf je je in voor de squashladder dan dien je nog wel een baan bij ons te reserveren.
INSCHRIJVEN SQUASHLADDER

Let op: De damesdouche is op dit moment niet beschikbaar voor gasten.

AANBOD

Je huurt een baan altijd voor 45 minuten. Met een 10- of 25- bezoekenkaart reserveer je een baan. Deze kaart kan voor jou en je gezelschap gebruikt worden. Squash je wekelijks op dezelfde baan op hetzelfde tijdstip, dan kun je dit een jaar lang vastleggen d.m.v. een squashcontract.

Squashen bij De Scheg!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

SQUASHCONTRACT

Squash je regelmatig op dezelfde dag en tijd? Met het squashcontract kan je 1x per week op een vast moment voor 45 minuten een baan reserveren. Het contract wordt afgesloten voor minimaal één jaar, waarna het per maand schriftelijk opzegbaar is.
De maandelijkse betaling wordt per automatische incasso voldaan vanaf de 1e van de daarop volgende maand. Belangrijk: de aanvraag van een contract pas definitief wanneer je van ons een officiële bevestiging ontvangt.

SQUASHCONTRACT AANVRAGEN

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor je bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Het wijzigen/annuleren van je reservering kan tot aanvang van je activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder je account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

Benodigdheden

Een racket en een balletje kan gehuurd worden bij de receptie van De Scheg. Het is niet toegestaan om schoenen met zwarte (afgevende) zolen te dragen op de squashbanen.

meest gestelde vragen

SquashenTarief
1x baanhuur tot 16:45 uur doordeweeks en in het gehele weekend*€ 11,70
1x baanhuur vanaf 16:45 uur doordeweeks*€ 18,45
10x baanhuur tot 16:45 uur doordeweeks en in het gehele weekend*/** € 103,00
10x baanhuur vanaf 16:45 uur doordeweeks*/** € 162,40
25x baanhuur tot 16:45 uur doordeweeks en in het gehele weekend*/**€ 234,00
25x baanhuur vanaf 16:45 uur doordeweeks */**€ 369,00
Squashcontract, per baan per maand€ 30,50
Huur squashracket incl. squashbal € 4,95
Verkoop squashbal € 5,25

*Per baan, 45 minuten

**1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed.