Vind een squashmaatje!

Onze vijf squashbanen voldoen aan de door de Nederlandse Sport Federatie gestelde normen. De vloeren zijn van beukenhout en ontzien de gewrichten bij het spleen. Tussen de squashbanen zijn kleedruimtes voor squashers.
Zoekt u een squashmaatje? Via de iOS en Android app Clubladder van SportconneXions komt u in contact met een squashpartner bij De Scheg, voor een uitdagende tegenstander of gezelligheid. De eerste wedstrijd wordt u ingedeeld op het opgegeven speelniveau. U kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Schrijft u zich in voor de squashladder dan dient u nog wel een baan bij ons te reserveren.

Squashen bij de Scheg!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

Reserveren is verplicht

Voor uw bezoek is een webshopreservering verplicht, ook als u gebruik maakt van een meerbezoekenpas of abonnement. Elke woensdag tussen 9.00 en 9:30 uur worden de tijden voor de volgende week (ma-zo) aan onze webshop toegevoegd.

Heeft u geen pas en speelt u samen met een abonnementhouder, dan bent u een ‘introducé’. De introducé reserveert de squashbaan en betaald bij de kassa. De abonnementhouder kan de pas laten afwaarderen bij de receptie en hoeft niet te reserveren.

Hebben beide squashers een abonnement, dan reserveert 1 van beide. Beide passen worden bij de receptie afgewaardeerd. Toon uw reserverings-bevestiging en squashpas bij de receptie.

Annuleren

Banen worden op datum gereserveerd en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden.
Pashouders kunnen uiterlijk 24 uur voor aankomst hun bezoek annuleren via: 0570-659745 (ma.- vr. 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar [email protected] (o.v.v. uw naam, telefoonnummer en wijziging). Heeft u niet tijdig geannuleerd dan wordt er een toegang afgewaardeerd.

Benodigdheden

Een racket en een balletje kun gehuurd worden bij de receptie van De Scheg. Het is niet toegestaan om schoenen met zwarte (afgevende) zolen te dragen op de squashbanen.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

SquashenTarief
Baanhuur tot 16.45 uur, per baan€ 10,35
Baanhuur vanaf 16.45 uur, per baan€ 16,40
10-bezoeken tot 16.45 uur, per pas*€ 82,95
10-bezoeken vanaf 16.45 uur, per pas*€ 130,90
Squashabonnement, per persoon€ 321,80
Squashcontract, per baan€ 325,15
Huur squashracket incl. squashbal € 4,65
Verkoop squashbal € 4,95
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed