Vind een squashmaatje!

Onze vijf squashbanen voldoen aan de door de Nederlandse Sport Federatie gestelde normen. De vloeren zijn van beukenhout en ontzien de gewrichten bij het spelen. Tussen de squashbanen zijn kleedruimtes voor squashers.
Zoek je een squashmaatje? Via de iOS en Android app Clubladder van SportconneXions kom je in contact met een squashpartner bij De Scheg, voor een uitdagende tegenstander of gezelligheid. De eerste wedstrijd wordt je ingedeeld op het opgegeven speelniveau. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Schrijf je je in voor de squashladder dan dien je nog wel een baan bij ons te reserveren.
INSCHRIJVEN SQUASHLADDER

Let op: De damesdouche is op dit moment niet beschikbaar voor gasten.

AANBOD

Je huurt een baan altijd voor 45 minuten. Met een 10 bezoekenkaart reserveer je een baan. Deze kaart kan voor jou en je gezelschap gebruikt worden. Met een squashabonnement kun je het hele jaar onbeperkt squashen. Dit abonnement is persoonsgebonden. Squash je wekelijks op dezelfde baan op hetzelfde tijdstip, dan kun je dit een jaar lang vastleggen d.m.v. een squashcontract.

Squashen bij De Scheg!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor je bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Hebben beide squashers een abonnement, dan kan één van beide reserveren. Beide passen worden bij de receptie afgewaardeerd. Toon je reserverings-bevestiging en squashpas bij de receptie. Heb je geen pas en speel je samen met een abonnementhouder, dan ben je een ‘introducé’. De abonnementhouder reserveert de squashbaan en de introducé betaalt bij de receptie.

Het wijzigen/annuleren van je reservering kan tot aanvang van je activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder je account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

Benodigdheden

Een racket en een balletje kan gehuurd worden bij de receptie van De Scheg. Het is niet toegestaan om schoenen met zwarte (afgevende) zolen te dragen op de squashbanen.

meest gestelde vragen

SquashenTarief
1x baanhuur tot 16.45 uur*€ 11,00
1x baanhuur vanaf 16.45 uur*€ 17,40
10x baanhuur tot 16.45 uur*/** € 96,60
10x baanhuur vanaf 16.45 uur*/** € 153,05
Squashabonnement, per persoon € 341,15
Squashcontract, per baan€ 358,45
Huur squashracket incl. squashbal € 4,95
Verkoop squashbal € 5,25

*Per baan, 45 minuten

**1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed.