Reserveer uw bezoek

Vind een squashmaatje!

Onze vijf squashbanen voldoen aan de door de Nederlandse Sport Federatie gestelde normen. De vloeren zijn van beukenhout en ontzien de gewrichten bij het spelen. Tussen de squashbanen zijn kleedruimtes voor squashers.
Zoekt u een squashmaatje? Via de iOS en Android app Clubladder van SportconneXions komt u in contact met een squashpartner bij De Scheg, voor een uitdagende tegenstander of gezelligheid. De eerste wedstrijd wordt u ingedeeld op het opgegeven speelniveau. U kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Schrijft u zich in voor de squashladder dan dient u nog wel een baan bij ons te reserveren.

INSCHRIJVEN SQUASHLADDER

Squashen bij de Scheg!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht.

INTRODUCEES

Heb je geen pas en speel je samen met een abonnementhouder, dan ben je een ‘introducé’. De introducé reserveert de squashbaan. De abonnementhouder kan de pas laten afwaarderen bij de receptie en hoeft niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Heeft u geen pas en speelt u samen met een abonnementhouder, dan bent u een ‘introducé’. De introducé reserveert de squashbaan en betaald bij de kassa. De abonnementhouder kan de pas laten afwaarderen bij de receptie en hoeft niet te reserveren.

Hebben beide squashers een abonnement, dan reserveert 1 van beide. Beide passen worden bij de receptie afgewaardeerd. Toon uw reserverings-bevestiging en squashpas bij de receptie.

Benodigdheden

Een racket en een balletje kan gehuurd worden bij de receptie van De Scheg. Het is niet toegestaan om schoenen met zwarte (afgevende) zolen te dragen op de squashbanen.

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

SquashenTarief
Baanhuur tot 16.45 uur, per baan€ 10,35
Baanhuur vanaf 16.45 uur, per baan€ 16,40
10x squashen tot 16.45 uur, per pas*€ 91,10
10x squashen vanaf 16.45 uur, per pas*€ 144,35
Squashabonnement, per persoon€ 321,80
Squashcontract, per baan€ 338,40
Huur squashracket incl. squashbal € 4,65
Verkoop squashbal € 4,95
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed