Vind een squashmaatje!

Onze vijf squashbanen voldoen aan de door de Nederlandse Sport Federatie gestelde normen. De vloeren zijn van beukenhout en ontzien de gewrichten bij het spelen. Tussen de squashbanen zijn kleedruimtes voor squashers.
Zoekt u een squashmaatje? Via de iOS en Android app Clubladder van SportconneXions komt u in contact met een squashpartner bij De Scheg, voor een uitdagende tegenstander of gezelligheid. De eerste wedstrijd wordt u ingedeeld op het opgegeven speelniveau. U kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Schrijft u zich in voor de squashladder dan dient u nog wel een baan bij ons te reserveren.
INSCHRIJVEN SQUASHLADDER

AANBOD

U huurt een baan altijd voor 45 minuten. Met een 10 bezoekenkaart reserveert u een baan. Deze kaart kan voor u en uw gezelschap gebruikt worden. Met een squashabonnement kunt u het hele jaar onbeperkt squashen. Dit abonnement is persoonsgebonden. Squasht u wekelijks op dezelfde baan op hetzelfde tijdstip, dan kunt u dit een jaar lang vastleggen d.m.v. een squashcontract.

Squashen bij De Scheg!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor uw bezoek, is niet verplicht maar verzekert u van toegang. Hebben beide squashers een abonnement, dan kan één van beide reserveren. Beide passen worden bij de receptie afgewaardeerd. Toon uw reserverings-bevestiging en squashpas bij de receptie. Heeft u geen pas en speelt u samen met een abonnementhouder, dan bent u een ‘introducé’. De abonnementhouder reserveert de squashbaan en de introducé betaalt bij de receptie.

Het wijzigen/annuleren van uw reservering kan tot aanvang van uw activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunt u tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

Benodigdheden

Een racket en een balletje kan gehuurd worden bij de receptie van De Scheg. Het is niet toegestaan om schoenen met zwarte (afgevende) zolen te dragen op de squashbanen.

meest gestelde vragen

SquashenTarief
1x baanhuur tot 16.45 uur, per baan € 10,35
1x baanhuur vanaf 16.45 uur, per baan € 16,40
10x baanhuur tot 16.45 uur* per baan€ 91,10
10x baanhuur vanaf 16.45 uur* per baan€ 144,35
Squashabonnement, per persoon € 321,80
Squashcontract, per baan€ 338,15
Huur squashracket incl. squashbal € 4,65
Verkoop squashbal € 4,95
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed.