Reserveer uw bezoek

VIER SAMEN FEEST!

Samen met vriendjes en vriendinnen met een rekje oefenen of over het middenterrein cirkelen? Beleef winterpret bij ijsbaan De Scheg! Schaats rondjes in hoge snelheid en geniet van een onvergetelijk dagje uit. Wie jarig is trakteert, op een lekkere lunch die is inbegrepen. De jarige zelf krijgt een cadeautje.  

HET ARRANGEMENT

 • Entree tot de ijsbaan
 • Cadeautje voor de jarige
 • Menu bestaande uit:
  • Friet
  • Mini snacks en sauzen
  • Slimpie Dave
  • IJsje (Raket, Festini of softijsje)

Kinderfeestje bij De Scheg!

Tijden

De ijsbaan is momenteel gesloten. Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 bent u weer van harte welkom voor het nieuwe winterseizoen.

Reservering & aankomst

Een kinderfeestje is te reserveren vanaf 6 personen. Zowel kinderen als ouders/begeleiders betalen hetzelfde tarief. Er kunnen max. 2 kinderfeestjes tegelijk eten. We adviseren u daarom om direct na binnenkomst een tafel te reserveren bij de horeca.

Dit arrangement is uitsluitend voor kinderen (zolang zij basisonderwijs genieten) en uitsluitend te reserveren voor kinderfeesten. Voor overige groepen niet toegestaan.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk.
Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren.  De reservering is tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Kleurplaten

 Kleurplaat zwembad
Kleurplaat slingers 

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

Kinderfeest IJsbaanTarief
Per persoon (min. 6 personen)€ 12,40
Schaatshuur á € 3,50 per kind, is niet inbegrepen.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.
Mail voor meer informatie naar 
[email protected].