VIER SAMEN FEEST!

Op dit moment is de ijsbaan gesloten. Vanaf 12 oktober 2024 verwelkomen we je weer graag!

Samen met vriendjes en vriendinnen met een rekje oefenen of over het middenterrein cirkelen? Beleef winterpret bij ijsbaan De Scheg! Schaats rondjes in hoge snelheid en geniet van een onvergetelijk dagje uit. Wie jarig is trakteert natuurlijk op een etentje, welke zelfs nog uit te breiden is met allerlei lekkers. Uiteraard mag de jarige een cadeautje uitkiezen!

HET ARRANGEMENT

  • Entree ijsbaan
  • Cadeautje voor de jarige
  • Gebruik van een speelkist met leuke speelattributen
  • Menu bestaande uit: friet, mini snacks, sauzen, Caprisun, ijsje (keuze uit: Raket, Festini)

Schaatsclinic

Je kan vanaf 8 personen je schaatsfeestje uitbreiden met een 45 minuten durende schaatsclinic, gegeven door een ervaren docent. De inhoud van de clinic wordt afgestemd op de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Vraag de schaatsclinic uiterlijk 5 werkdagen voor het kinderfeestje (dat reeds online gereserveerd en betaald is) aan door onderstaand aanvraagformulier in te vullen en verzenden.

AANVRAAGFORMULIER

Kinderfeestje

Reservering & aankomst

Kinderfeesten kunnen 14 dagen voorafgaand aan een bezoek gereserveerd worden. Kinderen en ouders/begeleiders betalen hetzelfde tarief.

  • Kinderfeestjes zijn mogelijk tijdens reguliere weken op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen zijn kinderfeesten wel mogelijk, maar zonder speelkist. Tijdens de kerstvakantie zijn kinderfeesten niet mogelijk in verband met drukte.
  • Wij adviseren voor het maximumaantal uitgenodigde kinderen te reserveren. Hierdoor loop je geen risico dat we volgeboekt zijn.
  • De e-tickets geven geen rechtstreeks toegang bij de poortjes. Wij verzoeken je eerst te melden bij de receptie.
  • Omdat er max. 2 kinderfeestjes tegelijk kunnen eten, adviseren wij om direct na binnenkomst een tijdstip (op basis van beschikbaarheid) te reserveren bij de horeca.

ANNULEREN

Wijzigen of annuleren kan online uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok, daarna is niet mogelijk. De reservering is tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen naar een andere datum. Log hiervoor in onder uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Het daadwerkelijke aantal kinderfeesttickets wordt bij aankomst geteld. Zijn er minder kinderen aanwezig dan gereserveerd, dan wordt dit bij aankomst verrekend (minimale afname van 6, terugbetaling per pin).

Kleurplaten

 Kleurplaat ijsbaan
Kleurplaat slingers 

meest gestelde vragen

Kinderfeest IJsbaanTarief
Kinderfeest schaatsen (min. 6 personen)€ 13,40
Schaatsclinic (min. 8 personen) € 7,50
Schaatshuur (niet inbegrepen)€ 4,50
Uitbreidingsmogelijkheden:
Slagroomtaart per stuk€ 15,00
Plakje cake versieren€ 1,75
Muffins versieren€ 2,25
Extra blikje drinken (incl. statiegeld)€ 2,25
Kinderchampagne€ 2,00
Fanta Frozen (incl. SUP toeslag)€ 2,50
Zakje snoep€ 1,25

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur, of per mail op [email protected].