ZWEMLES SPECIAAL BORGELERBAD

Voor kinderen met een hulpvraag biedt Sportbedrijf ‘Zwemles Speciaal’, zwemles volgens de Zwem-ABC methode van de NRZ. Door de kleine groepjes van gemiddeld 5 kinderen is er extra aandacht en structuur tijdens deze zwemles. Spelenderwijs raken de kinderen vertrouwd met het water.
Wij proberen het gehele traject één instructeur aan uw kind te koppelen. Uw kind zwemt per diploma af en kan opgaan voor het hoogst haalbare diploma. De prestaties van uw kind zijn te volgen via het Leerlingvolgsysteem. Bij aanvang van de eerste les ontvangt uw kind een gratis oefenpas.

GEZINSPAS

Met onze gezinspas kunt u, samen met uw kind, gedurende de zwemlesperiode tijdens recreatieve uren en het oefenuurtje zwemmen bij De Scheg en het Borgelerbad. De pas is alleen verkrijgbaar vanaf de 1e zwemles, geldig tot het afzwemmen en tussendoor niet opzegbaar.

Zwemles speciaal

Locatie & tijden

Locatie: Borgelerbad
Tijd: maandag en dinsdag tussen 15.00 – 18:00 uur

NIVEAUWIJZER

In de niveauwijzer kunt u inzien wat uw kind per niveau leert.
NIVEAUWIJZER

Inschrijving

U kunt uw kind inschrijven via onze webshop voor een wachtlijst. Afhankelijk van de lesdag en het tijdstip kan er een wachttijd zijn.
INSCHRIJVEN ZWEMLES 

Betaling zwemles

Per 21 september gaan wij over op een nieuw kassa-, reservering- en Leerlingvolgsysteem. Hierover bent u per mail geïnformeerd op 20 september.
De betaling van de zwemles voldoet u vanaf nu per 4 weken en niet langer per maand.
U dient de betaling te voldoen in uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer omgeving’, onder de knop zwemlesabonnement verlengen.

U ontvangt voor het vervallen van de leskaart een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht. Het is mogelijk dat uw eerste betaling niet voor 4 lessen is, maar slechts 1, 2 of 3 lessen. Dit is een eenmalige administratieve correctie. Vanaf de daaropvolgende betaling betaalt u per 4 weken.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

BETALING GEZINSPAS

Bent u in het bezit van een Gezinspas dan dient u uw bezoek online te reserveren. Dit kan onder uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer’ account onder ‘mijn actieve producten’.
U voldoet uw maandelijkse betaling vanaf nu per automatische incasso. De incasso wordt de eerste week van de maand afgeschreven. Wij zullen per 1 oktober de gezinspas incasseren voor € 13,45 per maand. U dient de incasso nog wel online te activeren.
GEZINSPAS INCASSO ACTIVEREN 

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zwemles Speciaal Tarief
Zwemles Speciaal, per 4 weken€ 60,95
GEZINSPAS, PER MAAND€ 13,45
INSCHRIJVING ZWEMLES, EENMALIG€ 25,00

CONTACT

Voor vragen over het zwemlestraject bereikt u ons telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via 0570-659702.   Wij verzoeken u administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag