Leer technisch schaatsen of bouw je conditie op

Bij deze cursus heb je keuze uit twee soorten lessen: techniek en conditie. Bij techniek leer je in 14 lessen technisch beter schaatsen. Bij conditie draait het om het opbouwen van de conditie in 14 lessen.

Entree tot de ijsbaan is op de lesdag inbegrepen. Het is dus toegestaan voor of na de les nog even vrij te schaatsen. Na afloop van de cursus techniek ontvangen de deelnemers een diploma met daarop het gerealiseerde schaatsniveau.

Op vertoon van het e-ticket bij de kassa van de ijsbaan, is bij de start van het seizoen een gereduceerd seizoensabonnement verkrijgbaar voor de cursist. Het abonnement is alleen verkrijgbaar in combinatie met de 14 lessen cursus.

SCHAATSNIVEAUS

• Niveau 1-2:    beginners
• Niveau 3-4:    schaatsers die nog geen techniek beheersen
• Niveau 5-6:    ontspannen schaatsers
• Niveau 7-8:    leer snelheid maken
• Niveau 9-10:  gevorderden

Schaatskalender

Schaatsles bij De Scheg!

Lesdagen en -tijden 14 lessen vanaf 13 jaar
Alle 14 lessen cursussen voor 13 jaar en ouder van dit seizoen zijn vol. Volgend seizoen (2024-2025) deelnemen? Klik op de button 'stuur mij een reminder', laat het ons weten en wij sturen je een e-mail als de inschrijving weer geopend is.

BENODIGDHEDEN

Draag warme schaatskleding waarin je vrij kunt bewegen. Voor je veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen. Ga goed voorbereid van start en lees het cursistenboekje.
cursistenboekje

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koop je schaatsen, dan ontvang je 10% korting op vertoon van je e-ticket.
reserveer je schaatsen

meest gestelde vragen

14 lessen vanaf 13 jaarTarief
14 lessen vanaf 13 jaar
Seizoensabonnement i.c.m. les

Bij aanvang van het seizoen verkrijgbaar bij de kassa op vertoon van inschrijving voor de 14 lessen.

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]