AQUASPORT

AQUAFLOATFIT
Balans, kracht en FUN! Dat is FloatFit. Een effectieve interval training op een drijvende mat. Wij adviseren u tijdens deze les een sportbroekje en shirt te dragen, eventueel over uw badkleding. Deze les vindt in het wedstrijdbad plaats.

AQUABOOTCAMP
Deze les bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij oefeningen in het water en op de kant plaatsvinden. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten.

AQUAJOGGEN
Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om uw middel, loopt u in diepwater. Deze dynamische en intensieve training is ook zeer geschikt voor zwangere dames en mensen met rugklachten.

AQUAROBIC 
U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie in water op borsthoogte. We maken regelmatig gebruik van extra weerstandsmaterialen zoals kunststof dumbbells.

AQUAVARIA 
Door de variatie van o.a. AquaRobics en AquaJogging traint u uw conditie, coördinatie en kracht. Deze les vindt in het instructiebad plaats.

HIIT  (de les op donderdag komt te vervallen)
Tijdens de ‘High Intensity Interval Training’ doet u een tiental oefeningen met een zeer hoge intensiteit. De oefeningen doet u enkele seconden en variëren van squats en battle ropes tot push ups en jumping jacks.

AquaSport

Lestijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor uw bezoek, is niet verplicht maar verzekert u van toegang. Bezit u al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ leest u hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van uw reservering kan tot aanvang van uw activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunt u tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

AquasportTarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€ 111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

De minimum leeftijd is 13 jaar.