AQUASPORT

HITT
Tijdens de ‘High Intensity Interval Training’ doet u een tiental oefeningen met een zeer hoge intensiteit. De oefeningen doet u enkele seconden en variëren van squats en battle ropes tot push ups en jumping jacks.

AQUAFLOATFIT
Balans, kracht en FUN! Dat is FloatFit. Een effectieve interval training op een drijvende mat. Wij adviseren u tijdens deze les een sportbroekje en shirt te dragen, eventueel over uw badkleding. Deze les vindt in het wedstrijdbad plaats.

AQUABOOTCAMP
Deze les bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij oefeningen in het water en op de kant plaatsvinden. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten.

AQUAJOGGEN
Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om uw middel, loopt u in diepwater. Deze dynamische en intensieve training is ook zeer geschikt voor zwangere dames en mensen met rugklachten.

AQUAROBIC 
U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie in water op borsthoogte. We maken regelmatig gebruik van extra weerstandsmaterialen zoals kunststof dumbbells.

AQUAVARIA 
Door de variatie van o.a. AquaRobics en AquaJogging traint u uw conditie, coördinatie en kracht. Deze les vindt in het instructiebad plaats.

AquaSport

Lestijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

AquasportTarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€ 111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

De minimum leeftijd is 13 jaar.