LEER TECHNISCH SCHAATSEN

In 14 lessen leren kinderen technisch schaatsen. Deze cursus is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en bestaat uit 10 niveaus. Er zitten gemiddeld 16 kinderen in een groep.
Entree tot de ijsbaan is op de lesdag inbegrepen. Het is dus toegestaan voor of na de les nog even vrij te schaatsen. Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een diploma met daarop het schaatsniveau.

Op vertoon van het e-ticket bij de kassa van de ijsbaan, is bij de start van het seizoen een gereduceerd seizoensabonnement verkrijgbaar voor het deelnemende kind en zijn/haar inwonende gezinsleden. Het abonnement is alleen verkrijgbaar in combinatie met de 14 lessen cursus. 

SCHAATSNIVEAUS

• Niveau 1-2:    beginners
• Niveau 3-4:    schaatsers die nog geen techniek beheersen
• Niveau 5-6:    ontspannen schaatsers
• Niveau 7-8:    leer snelheid maken
• Niveau 9-10:  gevorderden

Schaatsles bij de Scheg

LESTIJDEN

Hier volgt de schaatskalender

Lestijden 14 lessen 6-12 jaar
Volgt binnenkort

BENODIGDHEDEN

Draag warme schaatskleding waarin je je vrij kunt bewegen. Voor je veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen. Ga goed voorbereid van start en lees het cursistenboekje.
cursistenboekje

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koop je schaatsen, dan ontvang je 10% korting op vertoon van je e-ticket.
reserveer je schaatsen

meest gestelde vragen

14 lessen 6-12 jaarTarief
14 lessen 6-12 jaar€ 144,50
Seizoensabonnement i.c.m. les *€ 46,00
*Betaling via Stichting Leergeld mogelijk

*Alleen bij aanvang van het seizoen verkrijgbaar bij de kassa op vertoon van inschrijving voor de 14 lessen durende schaatscursus.

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]

Inschrijven

Volgt binnenkort.