INTENSIEVE AANDACHT

Ontvang intensieve aandacht om de schaatstechniek aan te leren of juist te verbeteren. Deze privéles kan op verschillende niveaus worden gegeven, aan beginners en (ver)gevorderden vanaf 6 jaar. Je kunt 5 lessen maar ook 1 les volgen, met maximaal 4 personen per les. Het tijdstip plannen we graag samen in tijdens recreatieve schaatsuren. Naast de les krijg je binnen het betreffende recreatieve schaatsblok toegang tot de ijsbaan. Je kunt op noren of kunstschaatsen rijden. Voor deze les kun je je inschrijven per mail of telefonisch. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Schaatsles bij de Scheg

Lesdagen en -tijden
De ijsbaan is op dit moment gesloten. Volgend seizoen (2024-2025) privéles volgen? Klik op de button 'stuur mij een reminder', laat het ons weten en wij sturen je een e-mail als de inschrijving weer geopend is.

BENODIGDHEDEN

Draag warme schaatskleding waarin je vrij kunt bewegen. Voor je veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen. Ga goed voorbereid van start en lees het cursistenboekje.
cursistenboekje

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koop je schaatsen, dan ontvang je 10% korting op vertoon van je e-ticket.
reserveer je schaatsen

meest gestelde vragen

Privéles vanaf 6 jaarTarief per
1-8-2024
5 Privélessen € 505,10
1 Privéles € 107,10

Contact & inschrijven

Een privéles kun je aanvragen per mail aan [email protected]. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.