Avondprogramma – Aqua Wellness Actief

Tijdens het complete avondprogramma op maandag- en donderdagavond kun je als fanatieke sporter verantwoord werken aan je conditie, vetverbranding en spierkracht. Bepaal zelf het tempo en doel en combineer plezier en sporten. Alle aquasporten vinden plaats onder professionele begeleiding van onze vakkundige instructeurs. De muzikale ondersteuning wordt afgestemd op de intensiteit van de lessen.

Tijdens Aqua Wellness Actief kun je deelnemen aan één of meerdere van onderstaande aquasporten. Koffie, thee en gebruik van het Badhuis zijn inbegrepen, zodat je momenten van zowel gezelligheid als ontspanning ervaart naast het werken aan je vitaliteit.

AquaRobic

Werk aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. In de oefeningen zit veel variatie welke voor iedereen uitvoerbaar zijn en in borstdiep water worden uitgevoerd. Tijdens de lessen AquaRobic wordt regelmatig gebruik gemaakt van diverse weerstandsmaterialen.

AquaJoggen

Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om je middel, loop je in diep water. Deze dynamische en intensieve training is ook zeer geschikt voor zwangere dames en mensen met rugklachten. Tijdens AquaJoggen wordt regelmatig gebruik gemaakt van diverse weerstandsmaterialen.

AquaBootcamp

Deze les bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij oefeningen in het water en op de kant plaatsvinden. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten.

AquaVaria

Tijdens de lessen AquaVaria beoefen je steeds weer een andere aquasport. Door de variatie van bijvoorbeeld AquaRobic, circuittraning, AquaBootcamp, AquaZumba, HITT en AquaJoggen, train je je conditie, coördinatie en kracht. Deze les vindt de ene week plaats in het wedstrijdbad en de andere week in het instructiebad.

AquaFloatFit

Balans, kracht en fun! Dat is AquaFloatFit. Een effectieve en uitdagende aquasport op een drijvende mat in het wedstrijdbad. Het is een interval training met een hoge intensiviteit. Wij adviseren tijdens deze les een sportbroekje en shirt te dragen, eventueel over de badkleding. Deze les is niet geschikt als je zwanger bent of een blessure hebt.

AquaRelax

Een relaxt half uurtje waarbij je door middel van diverse ontspanningsoefeningen en rustgevende muziek helemaal tot rust komt.

Aqua Wellness Actief

Lestijden

Maandag:
19:00-19:45 uur AquaVaria
19:00-19:45 uur AquaJoggen
20:00-20:45 uur AquaRobic
20:00-20:45 uur AquaBootcamp
20:45-21:15 uur AquaRelax

Donderdag:
19:00-19:45 uur AquaVaria
19:00-19:45 uur AquaJoggen
20:00-20:45 uur AquaRobic
20:00-20:45 uur Floatfit
20:45-21:15 uur AquaRelax

Op donderdagavond is het instructiebad extra verwarmd.

Tijdens schoolvakanties (regio noord) bieden wij Aqua Wellness Actief aan op maandagavond. Tijdens feestdagen en op donderdag tijdens schoolvakanties vervalt Aqua Wellness Actief.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor je bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder jouw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Aqua Wellness Actieftarief
1x Aqua Wellness Actief*€ 9,05
10x Aqua Wellness Actief*€ 79,65
25x Aqua Wellness Actief*€ 181,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed