Aqua Wellness Actief

Tijdens het complete avondprogramma op maandag- en donderdagavond kun je als fanatieke sporter verantwoord werken aan je conditie, vetverbranding en spierkracht. Bepaal zelf het tempo en doel en combineer plezier en sporten. Alle aquasporten vinden plaats onder professionele begeleiding van onze vakkundige instructeurs. De muzikale ondersteuning wordt afgestemd op de intensiteit van de lessen.

Tijdens Aqua Wellness Actief kun je deelnemen aan één of meerdere van onderstaande aquasporten. Koffie, thee en gebruik van het Badhuis zijn inbegrepen, zodat je momenten van zowel gezelligheid als ontspanning ervaart naast het werken aan je vitaliteit.

AquaRobic

Train je uithoudingsvermogen en spierkracht. In de oefeningen zit veel variatie welke voor iedereen uitvoerbaar zijn. Tijdens de lessen AquaRobic wordt regelmatig gebruik gemaakt van diverse extra weerstandsmaterialen.

AquaJoggen

Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om je middel, loopt je in diepwater. Deze dynamische en intensieve training is ook zeer geschikt voor zwangere dames en mensen met rugklachten. Het joggen gebeurt in diverse tempo’s, wisselend van een wandeltempo tot een sprint.

AquaBootcamp

Deze les bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij oefeningen in het water en op de kant plaatsvinden. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten.

AquaVaria

Door de variatie van diverse aquasporten, bijvoorbeeld AquaRobic en AquaJoggen, train je je conditie en kracht. Deze les vindt plaats in het instructiebad.

AquaFloatFit

Balans, kracht en fun! Dat is AquaFloatFit. Een effectieve en uitdagende aquasport op een drijvende mat. Het is een interval training met een hoge intensiviteit. Wij adviseren tijdens deze les een sportbroekje en shirt te dragen, eventueel over de badkleding.

Aqua Wellness Actief

Lestijden

Tijdens feestdagen vervalt Aqua Wellness Actief. Tijdens schoolvakantie regio Noord vervalt Aqua Wellness Actief alleen op donderdag.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor je bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder jouw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Aqua Wellness Actieftm 31-12-23per 1-1-24
1x Aqua Wellness Actief*€ 8,50 € 9,05
10x Aqua Wellness Actief*€ 74,80€ 79,65
25x Aqua Wellness Actief*€ 170,00€ 181,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed