Blijf fit en vitaal door te zwemmen bij De Scheg! Banenzwemmen bevordert uw gezondheid, doordat vrijwel het hele lichaam getraind wordt. Het werkt als een krachttraining voor boven- en onderlijf, zonder daarbij het lichaam te belasten. Het water maakt u licht, waardoor gewrichten weinig druk ondervinden. Net als andere cardiovasculaire inspanning is zwemmen ook goed voor uw conditie en verbranding.

In ons wedstrijdbad en extra verwarmde instructiebad kunt u banenzwemmen, in een carrousel in één richting. Hierdoor zwemt u niemand tegemoet in dezelfde baan en kunt u voldoende afstand houden.
U kunt 45 minuten banenzwemmen per bezoek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

Zwem u fit!

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

Reserveren is verplicht  

Voor uw bezoek is een webshopreservering verplicht, ook als u gebruik maakt van een meerbezoekenkaart of abonnement. Elke woensdag tussen 9.00 en 9:30 uur worden de tijden voor de volgende week (ma-zo) aan onze webshop toegevoegd. Volg de instructies in onze webshop. 

Annuleren  

E-tickets worden op datum gekocht en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden.  Pashouders kunnen uiterlijk 24 uur voor aankomst hun bezoek annuleren via: 0570-659745 (ma.- vr. 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar [email protected] (o.v.v. uw naam, telefoonnummer en wijziging). Heeft u niet tijdig geannuleerd dan wordt er een toegang afgewaardeerd.  

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

BanenzwemmenTarief
Enkel bezoek € 5,40
10 bezoeken 13 t/m 65 jaar € 45,90
10 bezoeken 65+ € 36,75
25 bezoeken 13 t/m 65 jaar € 101,25
25 bezoeken 65+ € 81,00