Reserveer uw bezoek

Kom zwemmen in ons 25 meter bad! Blijf fit en vitaal door te zwemmen bij De Scheg! Banenzwemmen bevordert uw gezondheid, doordat vrijwel het hele lichaam getraind wordt. Het werkt als een krachttraining voor boven- en onderlijf, zonder daarbij het lichaam te belasten. Het water maakt u licht, waardoor gewrichten weinig druk ondervinden. Net als andere cardiovasculaire inspanning is zwemmen ook goed voor uw conditie en verbranding.

U kunt banenzwemmen in ons wedstrijdbad en extra verwarmde instructiebad (instructiebad niet geopend op woensdagavond), in een carrousel in één richting. Hierdoor zwemt u niemand tegemoet in dezelfde baan en kunt u voldoende afstand houden.
U kunt 60 minuten banenzwemmen per bezoek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

Banenzwemmen

Openingstijden

NIEUW BANENZWEMABONNEMENT

Per 1 april 2022 is er een banenzwemabonnement verkrijgbaar. Zwemt u meerdere keren per week, dan is een abonnement voor u voordeliger. U kunt namelijk 1x per dag en 250x per jaar banenzwemmen met een abonnement.  U sluit het abonnement af voor minimaal één jaar, waarna het per maand schriftelijk opzegbaar is.

U betaalt per maand, middels een automatische incasso.Na uw bestelling, gaat het abonnement en de incasso in vanaf de 1e van de daarop volgende maand. Wilt u van dit aanbod gebruik maken? Vul dan onderstaande aanvraagformulier in.

BANENZWEMABONNEMENT AANVRAGEN

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (vanaf- en eindtijd) naar keuze.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

BanenzwemmenTarief
1x banenzwemmen€ 5,55
10x banenzwemmen* € 48,85
25x banenzwemmen*€ 111,00
50x banenzwemmen* € 208,00
Banenzwemabonnement, per maand€ 25,95
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed