Curling wint al jaren aan populariteit, maar hoe werkt het nou precies? Laat de ‘stenen’ over het ijs glijden zodat deze dichter bij het midden van ‘het huis’ liggen dan de stenen van de tegenpartij. Door het poetsen van de baan met een speciale bezem kunnen teamgenoten helpen de baan gladder te maken.

Het curling-arrangement kan gereserveerd worden van 8 personen tot een maximum van 24 personen en duurt 3 uur. Er kunnen tot 12 personen per baan curlen. Bij 12 personen worden de regels van curling wat losgelaten en draait het meer om het kennismaken met de sport. Vanaf 10 personen kan het arrangement uitgebreid worden met een Winter-BBQ waar je zelf als groep gerechten kunt bereiden. De Winter-BBQ vindt plaats in en rondom de sfeervolle grillhutten aan de rand van het middenterrein. Deze grillhut is exclusief beschikbaar. Wij adviseren warme kleding te dragen. De minimale leeftijd voor deelname is van het voortgezet onderwijs.

Onze arrangementen worden aangeboden onder begeleiding van een instructeur. Het is ook mogelijk als vereniging de curlingbaan op gezette tijden te huren of van De Scheg een nieuwe thuisbasis te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Curling bij De Scheg!

Het arrangement

  • Ontvangst met warme drank en zoete lekkernij
  • Een instructeur die de sport uitlegt en het spel begeleidt
  • Gebruik van de curling materialen
  • Afsluiting met een drankje (fris, bier of wijn)

Het totale arrangement duurt 3 uur.

 

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

  • 2 uur durend arrangement in de sfeervolle grillhut waarin je eigen gerechten kunt bereiden.
  • Scandinavische BBQ incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
    2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen
  • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

Openingstijden

IJsbaan De Scheg is op dit moment gesloten. Vanaf 14 oktober kunnen er weer groepuitjes plaatsvinden. Reserveer nu alvast uw bezoek.

Reservering & contact

Voor dit arrangement is een reservering noodzakelijk. Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

meest gestelde vragen

CurlingTarief
Curling € 29,50
Curling en winter-bbq€ 62,00