Curling wint al jaren aan populariteit, maar hoe werkt het nou precies? U laat de ‘stenen’ over het ijs glijden zodat deze dichter bij het midden van ‘het huis’ liggen dan de stenen van de tegenpartij. Door het poetsen van de baan met een speciale bezem kunnen uw teamgenoten u helpen de baan gladder te maken.

Het curling-arrangement kan gereserveerd worden van 8 personen tot een maximum van 24 personen en duurt 3 uur. U kunt tot 12 personen per baan curlen. Bij 12 personen worden de regels van curling wat losgelaten en draait het meer om het kennismaken met de sport. Vanaf 10 personen kan het arrangement uitgebreid worden met een Winter-BBQ. De Winter-BBQ vindt plaats in en rondom de sfeervolle grillhutten aan de rand van het middenterrein. Deze grillhut is exclusief beschikbaar voor u en uw gasten. Wij adviseren u warme kleding te dragen. De minimale leeftijd voor deelname is van het voortgezet onderwijs.

Onze arrangementen worden aangeboden onder begeleiding van een instructeur. Wilt u als vereniging de curlingbaan op gezette tijden afhuren of van De Scheg uw nieuwe thuisbasis maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Curling bij De Scheg!

Het arrangement

  • Ontvangst met warme drank en zoete lekkernij
  • Een instructeur die u de sport uitlegt en het spel begeleidt
  • Gebruik van de curling materialen
  • Afsluiting met een drankje (fris, bier of wijn)

Het totale arrangement duurt 3 uur.

 

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

  • 2 uur durend arrangement in de sfeervolle grillhut
  • Scandinavische BBQ incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
    2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen
  • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

Reservering & contact

Voor uw bezoek is een reservering noodzakelijk. Heeft u vragen of wilt u reserveren, vul dan hiernaast het aanvraagformulier in.
U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

meest gestelde vragen

CurlingTarief
Curling € 29,50
Curling en winter-bbq€ 62,00