Curling wint al jaren aan populariteit, maar hoe werkt het nou precies? U laat de ‘stenen’ over het ijs glijden zodat deze dichter bij het midden van ‘het huis’ liggen dan de stenen van de tegenpartij. Door het poetsen van de baan met een speciale bezem kunnen uw teamgenoten u helpen de baan gladder te maken.

Het curlingarrangement kan gereserveerd worden vanaf 6 personen voor 1,5 uur. Komt u met meer dan 8 personen dan duurt het arrangement 2 uur. U kunt tot zelfs 12 personen per baan curlen. Bij 12 personen worden de de regels van curling wat losgelaten en draait het meer om het kennismaken met de sport. Komt u met 10 personen of meer? Dan kan het arrangement uitgebreid worden met een Winter-BBQ. De Winter-BBQ vindt plaats in en rondom de sfeervolle grillhutten aan de rand van het middenterrein. Deze grillhut is exclusief beschikbaar voor u en uw gasten.
Wij adviseren u warme kleding te dragen omdat het een overdekt buitenarrangement is.

Voor kinderen is het mogelijk deel te nemen vanaf de leeftijd van het voortgezet onderwijs. Daaronder zijn ze te jong om de zware stenen te kunnen schuiven.

Onze arrangementen worden aangeboden onder begeleiding van een instructeur. Wilt u als vereniging de curlingbaan op gezette tijden afhuren of van De Scheg uw nieuwe thuisbasis maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
De twee nieuwe curlingbanen van ijsbaan De Scheg zijn ook geschikt voor professionele trainingen.

Curlingbaan is gesloten

Openingstijden

De curlingbanen zijn op dit moment gesloten. Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 bent u weer van harte welkom voor het nieuwe winterseizoen.

De Curlingbanen zijn tijdens het winterseizoen dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. U kunt een dag en tijdstip naar keuze doorgeven, wij bekijken de beschikbaarheid voor u.

Het arrangement

  • Ontvangst met warme drank en zoete lekkernij
  • Een instructeur die u de sport uitlegt en het spel begeleidt
  • Gebruik van de curling materialen
  • Afsluiting met een drankje (fris, bier of wijn)

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

  • 2 uur durend arrangement in de sfeervolle grillhut
  • Scandinavische BBQ incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
    2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen
  • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

Reservering & contact

Voor uw bezoek is vooraf een reservering noodzakelijk. Heeft u vragen of wilt u reserveren, vul dan hiernaast het aanvraagformulier in.
U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

meest gestelde vragen

Curling arrangementTarief
Curling-arrangement € 29,50
Curling-arrangement inclusief winter-bbq€ 62,00