Duik het weekend in!

Kom op de vrijdagavond discozwemmen met vrienden en vriendinnen. De discolampen staan aan en er is elke laatste vrijdag van de maand live een DJ aanwezig. Dans, zing en duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een reuzevaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Beleef volop avontuur tijdens de discoavond in zwemparadijs De Scheg!
Discozwemmen is onderdeel van recreatief zwemmen en deelname is alleen mogelijk voor kinderen en volwassenen met een A/B diploma.

 

Discozwemmen

Openingstijden

RESERVEREN IS VERPLICHT

U kunt vanaf 7 dagen voor uw bezoek reserveren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

DiscozwemmenTarief
Entree 3-12 en v.a. 65 jaar€ 7,25
Entree 13-64 jaar€ 8,90
10 bezoekenkaart*€ 66,80
25 bezoekenkaart*€ 144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed