Duik het weekend in! Kom op vrijdagavond discozwemmen met vrienden en vriendinnen. De discolampen staan aan en er is elke laatste vrijdag van de maand live een DJ aanwezig. Dans, zing en duik in één van de vele glijbanen. Discozwemmen is onderdeel van recreatief zwemmen, apart hiervoor reserveren is dus niet nodig. Wanneer kinderen zonder ouders/begeleiders komen zwemmen, dienen zij in het bezit te zijn van een AB zwemdiploma.

 

Discozwemmen

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kunnen de reguliere openingstijden afwijken.

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Log in in uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’ om uw reservering te wijzigen. Heeft u een los ticket, dan is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen naar een andere datum. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

DiscozwemmenTarief
1x zwemparadijs v.a. 3 jaar€ 8,50
10x zwemparadijs*€ 74,80
25x zwemparadijs*€ 170,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed
Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.