Ochtendprogramma – Aqua Vitaal

Wil je op eigen niveau werken aan je vitaliteit? Kom dan naar Aqua Vitaal, het twee uur durende ochtendprogramma op maandag, dinsdag en woensdag. Aqua Vitaal is geschikt voor mensen die van gezelligheid houden én gezond willen blijven. De intensiteit van de lessen wordt afgestemd op de deelnemers. Alle aquasporten vinden plaats onder professionele begeleiding van onze vakkundige instructeurs en de muzikale ondersteuning wordt afgestemd op de intensiteit van de lessen.

Je kunt tijdens Aqua Vitaal deelnemen aan één of meerdere van onderstaande aquasporten. Koffie en thee zijn inbegrepen, zodat je naast het werken aan vitaliteit, conditie en coördinatie de momenten van gezelligheid en sociale contacten kunt afwisselen.

AquaRobic

Werk aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. In de oefeningen zit veel variatie welke voor iedereen uitvoerbaar zijn en in borstdiep water worden uitgevoerd. Tijdens de lessen AquaRobic wordt regelmatig gebruik gemaakt van diverse weerstandsmaterialen.

AquaJoggen

Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om je middel, loop je in diep water. Deze dynamische en intensieve training is ook zeer geschikt voor zwangere dames en mensen met rugklachten. Tijdens AquaJoggen wordt regelmatig gebruik gemaakt van diverse weerstandsmaterialen.

AquaVaria

Tijdens de lessen AquaVaria beoefen je steeds weer een andere aquasport. Door de variatie van bijvoorbeeld AquaRobic, circuittraning, AquaBootcamp, AquaZumba, HITT en AquaJoggen, train je je conditie, coördinatie en kracht. Deze les vindt de ene week plaats in het wedstrijdbad en de andere week in het instructiebad.

Aqua Vitaal

Lestijden

Maandag:
09:00-09:45 uur AquaRobic
10:00-10:45 uur AquaJoggen

Dinsdag:
09:00-09:45 uur AquaRobic
10:00-10:45 uur AquaJoggen

Woensdag:
09:00-09:45 uur AquaRobic
10:00-10:45 uur AquaVaria

Tijdens schoolvakanties regio noord en op feestdagen vervalt Aqua Vitaal.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor je bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder jouw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Aqua Vitaaltarief
1x Aqua Vitaal€ 6,90
10x Aqua Vitaal*€ 60,75
25x Aqua Vitaal*€ 138,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed