Family Fun

Op woensdagochtend kunt u tijdens ‘Family Fun’ op een speelse manier met uw kind kennis maken met water in het recreatiebad en Pingo’s Island. Er zijn spelmaterialen beschikbaar en er is een instructeur aanwezig, maar er worden geen lessen gegeven. Tijdens ‘Family Fun’ zijn er twee glijbanen geopend. Deze ochtends is geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Baby & Peuter pretlessen

De Baby & Peuterlessen worden op vrijdagochtend aangeboden in blokken van 30 minuten. Deze lessen worden ingedeeld per leeftijdscategorie, waarvoor u zich kunt inschrijven in onze webshop. In combinatie met de les kunt u ook vrij zwemmen met uw kind in het recreatiebad, instructiebad en Pingo’s Island.

 

Ouder & Kindzwemmen

Tijden

De lesindeling op vrijdag:
09.15-09.45 0-1 jaar
09.45-10.15 2,5-4 jaar
10.15-10.45 1-2,5 jaar

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

Ouder & KindzwemmenTarief
1x Ouder & Kind € 5,55
10x groepsles Ouder & Kind*€ 48,85
25x groepsles Ouder & Kind*€ 111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

U reserveert als ouder. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.