Reserveer uw bezoek

Family Fun

Op een speelse manier maakt uw kind kennis met het water tijdens het Ouder & Kindzwemmen. Tijdens het ‘Family Fun’ zwemmen krijgt u toegang tot Pingo’s Island en het recreatiebad. Er zijn spelmaterialen beschikbaar en er is een instructeur aanwezig, maar er wordt geen les gegeven. Tijdens het ‘Family Fun’ zwemmen zijn er twee glijbanen geopend. Family Fun is geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Baby & Peuter pretlessen

De Baby & Peuter pretlessen worden aangeboden in blokken van 30 minuten. Deze lessen worden ingedeeld per leeftijdscategorie, waarvoor u zich kunt inschrijven in onze webshop. In combinatie met de les kunt u ook vrij zwemmen met uw kind. Op donderdagochtend vinden in het instructiebad twee activiteiten tegelijk plaats: Baby & Peuter pretles en Zwemfit.

 

Ouder & Kindzwemmen

Tijden

De lesindeling op donderdag en vrijdag:
09.15-09.45 0-1 jaar
09.45-10.15 2,5-4 jaar
10.15-10.45 1-2,5 jaar

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

Ouder & KindzwemmenTarief
1x Ouder & Kind € 5,55
10x groepsles Ouder & Kind*€ 48,85
25x groepsles Ouder & Kind*€ 111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

U reserveert als ouder. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.