Family Fun

Op een speelse manier maakt uw kind kennis met het water tijdens het Ouder & Kindzwemmen. Op woensdagochtend krijgt u tijdens het ‘Family Fun’ zwemmen toegang tot Pingo’s Island en het recreatiebad. Er zijn spelmaterialen beschikbaar en er is een instructeur aanwezig, maar er wordt geen les gegeven. Tijdens het ‘Family Fun’ zwemmen zijn er twee glijbanen geopend. Family Fun is geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Baby & Peuter pretlessen

Op donderdag- en vrijdagochtend worden er Baby & Peuter pretlessen aangeboden in blokken van 30 minuten. Deze lessen worden ingedeeld per leeftijdscategorie van 0 t/m 1, 1 t/m 2,5 en 2,5 t/m 4 jaar. U kunt zich hiervoor per bezoek inschrijven in onze webshop. In combinatie met de les kunt u ook vrij zwemmen met uw kind.  Op donderdagochtend vinden in het instructiebad twee activiteiten tegelijk plaats: Baby & Peuter pretles en Zwemfit.

De lesindeling op donderdag en vrijdag:
09.15-09.45 0-1 jaar
09.45-10.15 2,5-4 jaar
10.15-10.45 1-2,5 jaar

Ouder & Kindzwemmen

Openingstijden

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Ouder & KindzwemmenTarief
Volwassenen€ 8,90
10 bezoeken Ouder & Kind*€ 66,80
25 bezoeken Ouder & Kind*€ 144,65
Kinderen t/m 4 jaarGratis
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed