Family Fun

Tijdens ‘Family Fun’ maken ouders en hun kind op een speelse manier kennis met water in het recreatiebad en Pingo’s Island. Er zijn spelmaterialen beschikbaar en er is een instructeur aanwezig, maar er worden geen lessen gegeven. Tijdens ‘Family Fun’ zijn er twee glijbanen geopend. Deze ochtends is geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Baby & Peuter pretlessen

De Baby & Peuterlessen worden op vrijdagochtend aangeboden in blokken van 30 minuten. Deze lessen worden ingedeeld per leeftijdscategorie, waarvoor een inschrijving mogelijk is in onze webshop. In combinatie met de les kunnen ouders ook vrij zwemmen met hun kind in het recreatiebad, instructiebad en Pingo’s Island.
Lesindeling Baby & Peuter pretlessen:
09.15-09.45 uur 0-1 jaar
09.45-10.15 uur 2,5-4 jaar
10.15-10.45 uur 1-2,5 jaar

Ouder & Kindzwemmen

Lestijden

Tijdens schoolvakantie regio Noord en op feestdagen vervalt Ouder & Kindzwemmen.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor een bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder jouw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Ouder & KindzwemmenTarief
1x Ouder & Kindzwemmen€ 6,50
10x Ouder & Kindzwemmen*€ 57,20
25x Ouder & Kindzwemmen*€ 130,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

Je reserveert alleen als ouder. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.