Family Fun

Op woensdagochtend kunt u tijdens ‘Family Fun’ op een speelse manier met uw kind kennis maken met water in het recreatiebad en Pingo’s Island. Er zijn spelmaterialen beschikbaar en er is een instructeur aanwezig, maar er worden geen lessen gegeven. Tijdens ‘Family Fun’ zijn er twee glijbanen geopend. Deze ochtends is geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Baby & Peuter pretlessen

De Baby & Peuterlessen worden op vrijdagochtend aangeboden in blokken van 30 minuten. Deze lessen worden ingedeeld per leeftijdscategorie, waarvoor u zich kunt inschrijven in onze webshop. In combinatie met de les kunt u ook vrij zwemmen met uw kind in het recreatiebad, instructiebad en Pingo’s Island.

 

Ouder & Kindzwemmen

Tijden

De lesindeling op vrijdag:
09.15-09.45 0-1 jaar
09.45-10.15 2,5-4 jaar
10.15-10.45 1-2,5 jaar

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor uw bezoek, is niet verplicht maar verzekert u van toegang. Bezit u al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ leest u hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van uw reservering kan tot aanvang van uw activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunt u tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Ouder & KindzwemmenTarief
1x Ouder & Kind € 5,55
10x groepsles Ouder & Kind*€ 48,85
25x groepsles Ouder & Kind*€ 111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

U reserveert als ouder. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.