Eten & Drinken

Sky lounge

Snackjavik

nova zembla

Snackholm

grillhut

eten en drinken bij de Scheg

Na het zwemmen is er niets lekkerder dan even wat eten of drinken. Daarom zijn bij ons restaurant zowel gezonde maaltijden als warme en koude tussendoortjes verkrijgbaar. Heeft u een glutenallergie of wilt u vegetarisch eten, ook daar biedt De Scheg een passende oplossing voor. Zin in alleen een ijsje? Ontdek ook onze nieuwe ijskaart voor extra verkoeling!

In de Sky Lounge heeft u een ruim uitzicht over het zwembad. Heerlijk om even uit te rusten terwijl u een goed overzicht heeft op het zwembad. Zowel in de Sky Lounge als op het terras aan de rand van het bad is het toegestaan om de versnapering, maaltijd of tussendoortje te nuttigen.

Bezoekt u de ijsbaan, warm bij de open haard op met een warme chocolademelk of geniet van een broodje Unox in het schaatscafé. Tijdens recreatieve openingstijden is het schaatscafé altijd geopend, ideaal toch?

Wilt u met uw groep na een bezoek aan de ijsbaan de echte Noorse sferen beleven? Reserveer dan een winterbarbecue in onze Zweedse grillhut. Hoe leuk is het om dit te combineren met ijsspelen, een potje funcurling of een schaatsclinic onder begeleiding van onze professionele schaatsdocenten? Een leerzame én leuke dag ineen!