Ontspanning is gegarandeerd tijdens een bezoek aan het IJslands Badhuis, gelegen op de eerste verdieping van het zwemparadijs. De traditionele drogeland sauna reinigt uw lichaam. De temperatuur van deze sauna zorgt voor transpiratie en verwijdert daardoor afvalstoffen. Ook draagt het bij aan een goede doorbloeding van de huid. De biosauna heeft een tropisch karakter. De temperatuur is lager en luchtvochtigheid hoger dan in de droge landsauna. Hierdoor wordt de huid diep gereinigd van afvalstoffen. De hoge luchtvochtigheid kan een positieve werking hebben op het ademhalingsstelsel. De infrarood sauna is prettig voor vermoeide spieren, net als de verwarmde muur. Het stoombad, warme voetenbad, bubbelbad en koude dompelbad bieden ontspanning tijdens uw sauna bezoek. Afkoelen als onder een waterval kan bij de neveldouches van onze belevingsgrot.

 

IJslands Badhuis

Openingstijden

Het badhuis is alleen geopend tijdens de recreatieve openingstijden van het Zwemparadijs.

Reserveren

Uw bezoek aan het badhuis kan niet vooraf (online) gereserveerd worden. Er zijn dagelijks een beperkt aantal polsbandjes voor toegang verkrijgbaar bij de Sky Lounge, dit is de horeca gelegenheid naast de ingang van het badhuis. Op=op. 

Uw bezoek  

Het IJslands Badhuis is gelegen op de eerste verdieping van het Zwemparadijs. Het dragen van badkleding is verplicht. Kinderen tussen 3 en 12 jaar mogen het badhuis alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel over toegang tot de saunafaciliteiten i.v.m. gezondheidsredenen of zwangerschap, dient u zelf uw huisarts te raadplegen voor advies.

 

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Badhuis Tarief
Enkel bezoek€ 4,50

Toegang tot het badhuis is uitsluitend mogelijk in combinatie met entree tot het zwemparadijs.