AQUASPORTEN

Aquasport zwembad De Scheg Deventer

ochtendprogramma

avondprogramma

aquasporten bij de Scheg

De Scheg in Deventer heeft een divers aanbod aquasportlessen die onder professionele begeleiding gegeven worden bij zwembad De Scheg in Deventer. Dit biedt een variatie aan inspanning, ontspanning, conditie en krachttraining. Alle aquasporten woren afgestemd op de intensiteit van de lessen waardoor voor elk niveau, jong of oud, deelname mogelijk is.
Sinds januari 2023 is het aanbod aquasporten bij De Scheg vernieuwd en kan je kiezen tussen het ochtendprogramma (Aqua Vitaal) of het avondprogramma (Aqua Wellness Actief).
Aqua Vitaal is te volgen op maandag, dinsdag en woensdag in de ochtend, hier kun je deelnemen aan Aquajoggen en/of Aquarobics. Tevens is hier een koffiemoment bij inbegrepen om even bij te praten met de overige deelnemers.
Aqua Wellness Actief is voor de actievere sporter. Op maandag en donderdag kun je naast Aquajoggen en Aquarobics ook aan Aquagym, Aquabootcamp en Aquafloatfit meedoen. Hierbij is in tegenstelling tot Aqua Vitaal in de ochtend ook een bezoek aan het badhuis inbegrepen.