Reserveer uw bezoek

Blootzwemmen

Op elke laatste zaterdag van de maand nodigen we u uit om bij De Scheg te komen blootzwemmen.

Tijdens het blootzwemmen kunt u recreëren in het wedstrijdbad, instructiebad en badhuis. Beleef in het zwemparadijs spetterende avonturen. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Kom banenzwemmen of ontdek IJslands Badhuis, gelegen op de eerste verdieping van het zwemparadijs. Hier staan u een drogeland sauna, biosauna met een tropisch karakter, infrarood sauna voor vermoeide spieren en een verwarmde muur te wachten. Het stoombad, warme voetenbad, bubbelbad en koude dompelbad bieden ontspanning tijdens uw sauna bezoek.

Blootzwemmen bij De Scheg

Data & tijden

Op onderstaande dagen kunt u van 19.00 tot 21.00 uur blootzwemmen:

  • 28 mei
  • 25 juni

De blootzwemmomenten die in december 2021 en januari 2022 zijn komen te vervallen vanwege de lock down, worden ingehaald op 28 mei en 25 juni.

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. U kunt tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum uw bezoek verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

BlootzwemmenTarief
Enkel bezoek€ 13,25