LEER KUNSTRIJDEN

Tijdens deze schaatscursus leren kinderen de basis van kunstrijden in 5 lessen van 45 minuten. De cursus is geschikt voor beginners in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Er zitten maximaal 16 kinderen in een groep, de cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Entree tot de ijsbaan is op de lesdag inbegrepen. Het is dus toegestaan voor of na de les nog even vrij te schaatsen. Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Schaatskalender

Schaatsles kunstrijden bij de Scheg

Lesdagen en -tijden
De ijsbaan is op dit moment gesloten. Volgend seizoen (2024-2025) deelnemen? Klik op de button 'stuur mij een reminder', laat het ons weten en wij sturen je een e-mail als de inschrijving weer geopend is.

Benodigdheden

Kinderen dienen warme schaatskleding te dragen, waarin zij zich vrij kunnen bewegen. Daarnaast adviseren wij om een muts en handschoenen te dragen.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de schaatswinkel op de ijsbaan.

meest gestelde vragen

Lesdagen en -tijden Tarief
5 schaatslessen kunstrijden 6 t/m 12 jaar€ 64,05
*Betaling via Stichting Leergeld mogelijk

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]