IJsbaan opent 7 oktober weer

Dat was ‘m dan. De laatste rondjes zijn gereden. Het ijs is gesmolten en de zamboni’s staan weer in de garage. ‘Het is weer voorbij, het mooi schaatsseizoen bij De Scheg!’

Schaatscursisten, rijders van de langebaan en recreatieve bezoekers bedankt voor weer een fantastische tijd.

Op 7 oktober 2023 opent de ijsbaan weer en zien we je graag op de ‘meest gezellige kunstijsbaan van Nederland’. Rijd jij een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan? Kom je op het middenterrein oefenen met een rekje of pirouettes draaien op kunstschaatsen? Wij kijken nu al uit naar oktober!

 

Schaatsen bij De Scheg!

Openingstijden

De kunstijsbaan is gesloten en opent op 7 oktober 2023.

KINDERFEESTJES

Vier ook  een kinderfeestje bij De Scheg. Lees hier meer over het arrangement en reserveer!
KINDERFEESTJES

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor een bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder je account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunnen tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatst worden. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

SCHAATSHUUR

Lage noren, combinoren, hockeyschaatsen en kunstschaatsen zijn te huur op vertoon van een legitimatiebewijs. Koop je schaatsen, dan ontvang je 10% korting op vertoon van je e-ticket.
informatie over schaatshuur

meest gestelde vragen

SchaatsenTarieven
Entree ijsbaan v.a. 3 jaar€ 7,95
Kinderen t/m 2 jaargratis
10x ijsbaan*€ 70,00
25x ijsbaan*€ 159,00
Seizoensabonnement€ 237,45
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed