IJsbaan opent 7 oktober weer

Op 7 oktober 2023 opent de ijsbaan weer en zien we je graag op de ‘meest gezellige kunstijsbaan van Nederland’. Rijd jij een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan? Kom je op het middenterrein oefenen met een rekje of pirouettes draaien op kunstschaatsen? Wij kijken nu al uit naar het nieuwe schaatsseizoen!

FRAME SCHAATSEN

Dankzij onze speciale schaatsframes kunnen ook kinderen met een fysieke beperking bij ons komen schaatsen. Wil je hier gebruik van maken? Neem contact op met Maaike Veldhuis: [email protected]

MEER INFORMATIE

 

Schaatsen bij De Scheg!

Openingstijden

De kunstijsbaan is op dit moment gesloten. Graag verwelkomen we je weer vanaf 7 oktober 2023. Je kunt vanaf 14 dagen van tevoren reserveren.

KINDERFEESTJES

Vier ook  een kinderfeestje bij De Scheg. Lees hier meer over het arrangement en reserveer!
KINDERFEESTJES

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor een bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder je account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunnen tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatst worden. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

SCHAATSHUUR

Lage noren, combinoren, hockeyschaatsen en kunstschaatsen zijn te huur op vertoon van een legitimatiebewijs. Koop je schaatsen, dan ontvang je 10% korting op vertoon van je e-ticket.
informatie over schaatshuur

Wil je een schaatsframe huren? Neem contact op met Maaike Veldhuis: [email protected]

meest gestelde vragen

SchaatsenTarieven
Entree ijsbaan v.a. 3 jaar€ 8,35
Kinderen t/m 2 jaargratis
10x ijsbaan*€ 73,50
25x ijsbaan*€ 167,50
Seizoensabonnement€ 249,35
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

Bovenstaande tarieven gelden m.i.v. het schaatsseizoen in oktober 2023.