Reserveer uw bezoek

Meest gezellige kunstijsbaan!

Schaats de winter in op de ‘meest gezellige kunstijsbaan van Nederland’ en rijd een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan. Op het middenterrein is genoeg ruimte om te oefenen met een rekje of pirouettes te draaien op kunstschaatsen. Bezoekt u ons rond de feestdagen, geniet dan van de feestelijk aangeklede baan, met ontelbaar veel kerstbomen. Ook organiseren wij evenementen in wintersfeer. Houd hiervoor onze website in de gaten!

Heeft u zin om te schaatsen, maar geen schaatsen in eigen bezit? Geen nood. Bij kunstijsbaan De Scheg is het mogelijk schaatsen te huren of te kopen bij de Schaatswinkel John Oude Wesselink. Lage noren, combinoren, hockeyschaatsen en kunstschaatsen zijn te huur op vertoon van één legitimatiebewijs.

 

De ijsbaan is gesloten

Tijden

De ijsbaan is op dit moment gesloten. Zaterdag 8 oktober 2022 start het nieuwe schaatsseizoen. Vanaf oktober kunt u hier onze openingstijden weer vinden.

KINDERFEESTJES

Vier ook uw kinderfeestje bij De Scheg. Lees hier meer over het arrangement en reserveer direct online!

KINDERFEESTJES

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Bezit u een vrijkaart, of ander ticket van De Scheg, reserveer dan telefonisch via 0570-659777.
Reserveren is op dit moment niet mogelijk.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart.
De reservering is tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Bezit u een los entreeticket, dan wordt na sluiting van de ijsbaan de einddatum van de tickets opgeschort naar winterseizoen 2022/2023. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koopt u schaatsen, dan ontvangt u 10% korting op vertoon van uw e-ticket

reserveer uw schaatsen

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

SchaatsenTarieven
Entree ijsbaan€ 7,00
10x ijsbaan*€ 66,00
25x ijsbaan*€ 150,00
Seizoenspas€ 224,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

Alle tarieven gelden voor bezoekers vanaf 3 jaar.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis en hoeven niet te reserveren.