Meest gezellige kunstijsbaan!

Schaats de winter in op de ‘meest gezellige kunstijsbaan van Nederland’ en rijd een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan. Op het middenterrein is genoeg ruimte om te oefenen met een rekje of pirouettes te draaien op kunstschaatsen. Bezoekt u ons rond de feestdagen, geniet dan van de feestelijk aangeklede baan, met ontelbaar veel kerstbomen. Ook organiseren wij evenementen in wintersfeer. Houd hiervoor onze website in de gaten!

Heeft u zin om te schaatsen, maar geen schaatsen in eigen bezit? Geen nood. Bij kunstijsbaan De Scheg is het mogelijk schaatsen te huren of te kopen bij de Schaatswinkel John Oude Wesselink. Lage noren, combinoren, hockeyschaatsen en kunstschaatsen zijn te huur op vertoon van één legitimatiebewijs.

 

De ijsbaan is geopend

Openingstijden

In onze restaurants kunt u tot 30 minuten voor sluitingstijd eten en drinken bestellen.

RESERVEREN IS VERPLICHT

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

Bent u in het bezit van een postcodeloterijbon? Reserveer uw bezoek in onze webshop en lever uw bon in bij aankomst bij onze receptie.
Heeft u een vrijkaart van De Scheg, een kaart verkregen via uw werkgever, of een ticket gekocht via een vakantiepark of de Eurosparen actie? Reserveer telefonisch via 0570-659777.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koopt u schaatsen, dan ontvangt u 10% korting op vertoon van uw e-ticket

reserveer uw schaatsen

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

SchaatsenTarieven
Entree 3-12 jaar€ 7,05
Entree v.a. 13 jaar€ 8,05
10 bezoeken*€ 66,80
25 bezoeken*€ 144,65
Seizoenspas 3-12 en v.a. 65 jaar€ 179,20
Seizoenspas 13-64 jaar€ 224,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed