ZWEMFIT

Wil je fysiek sterker worden en op een plezierige manier aan je conditie werken? Doe dan mee met ZwemFit in het Borgelerbad of bij De Scheg.

Onder begeleiding van ervaren zweminstructeurs van Sportbedrijf Deventer en bewegingsagogen van het Deventer Ziekenhuis worden er met behulp van materialen oefeningen in het water gedaan. Tevens is er de ruimte om op rustig niveau banen te zwemmen. De lessen zijn zeer geschikt voor ouderen en volwassenen met fysieke klachten of chronische ziekten, vanwege de persoonlijke begeleiding. Na afloop van het zwemmen kunnen deelnemers onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten.

De activiteit duurt een half uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om 15 minuten uit te zwemmen (dit geldt alleen bij het Borgelerbad). Het uitzwemmen is niet onder begeleiding.

ZwemFit

HET AANBOD BIJ DE SCHEG

  • Bewegen in warm water
  • Uitermate geschikt voor ouderen en mensen met gewrichtsproblemen
  • Extra faciliteiten zoals een tillift, rollators en rolstoelen
  • Incidenteel is een bewegingsagoog van het Deventer Ziekenhuis aanwezig

AANGEPAST BANENZWEMMEN

Lukt het reguliere banenzwemmen en/of een zwemfitgroep tijdelijk niet, maar wil je nog wel banenzwemmen? Kom dan op dinsdagmiddag naar het aangepast banenzwemmen bij De Scheg. Tijdens dit half uur kun je op rustig niveau individueel of met eigen begeleiding banenzwemmen in het wedstrijd- of instructiebad. We proberen een rustige omgeving te creëren door het aantal deelnemers en een vrije in- en uitloop te beperken, maar kunnen geen volledig prikkelvrije omgeving creëren. Deze activiteit is uitermate geschikt voor revalidatie, bijvoorbeeld voor een herstel van Long-Covid.

HET AANBOD BIJ HET BORGELERBAD

  • Bewegingsagoog van het Deventer Ziekenhuis
  • Extra faciliteiten zoals een gemakstrap en tillift
  • Er zijn rollators en rolstoelen aanwezig
  • Uitermate geschikt voor revalidatie

 

LESTIJDEN

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande link op Sportindeventer.
INSCHRIJVEN

meest gestelde vragen

ZwemfitTarief
1x Zwemfit€ 6,30
10x Zwemfit*€ 55,45
25x Zwemfit*€ 126,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

CONTACT

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur op 0570-659777 en per mail op [email protected].