SCHOOLSCHAATSLES

Krabbelen, vallen en weer opstaan. Schaatsen is voor kinderen een leuke manier om te sporten. Kinderen zijn in beweging, leren schaatsen en maken lol met verschillende spellen op het ijs.

De schoolschaatslessen van Schaatsschool De Scheg wordt aangeboden aan groep 5 tot en met 8. De leerlingen volgen 4 lessen tijdens recreatieve openingstijden van de ijsbaan.

Ons schoolschaatslesaanbod is uitsluitend geldig indien de activiteit door de school georganiseerd wordt. Individuele groepen kunnen geen gebruik maken van dit aanbod.

 

INBEGREPEN

  • Toegang tot de overdekte kunstijsbaan
  • 4 schaatslessen van 45 minuten per les
  • Schaatshuur
  • Een schaatscertificaat
  • Toegang begeleiders (1 begeleider per 4 leerlingen).

Schoolschaatsles

Lestijden

Op dit moment is de ijsbaan gesloten. Volgend seizoen (2024-2025) deelnemen? Klik op de button ‘stuur mij een reminder’, laat het ons weten en wij sturen je een e-mail als de inschrijving weer geopend. is.

 

BENODIGDHEDEN

De leerlingen dienen warme schaatskleding te dragen, waarin zij zich vrij kunnen bewegen. Voor de veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen.

 

meest gestelde vragen

SchoolschaatslesTarief
Per blok van 4 lessen, per leerling€ 22,05

CONTACT & INSCHRIJVEN

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]