LEER RECREATIEF SCHAATSEN

Tijdens deze sportieve schaatscursus leren kinderen schaatsen in 5 lessen van 45 minuten. De cursus is geschikt voor beginners en licht gevorderden in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Er zitten gemiddeld 16 kinderen in een groep.

Entree tot de ijsbaan is op de lesdag inbegrepen. Het is dus toegestaan voor of na de les nog even vrij te schaatsen. Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

FRAME SCHAATSEN

Dankzij onze speciale schaatsframes kunnen ook kinderen met een fysieke beperking deelnemen aan deze schaatslessen. Wil je hier gebruik van maken? Neem contact op met Maaike Veldhuis: [email protected]

MEER INFORMATIE

Schaatskalender

 

Schaatsles bij de Scheg

Lesdagen en -tijden 5 lessen 6-12 jaar
Alle 5 lessen cursussen voor 6-12 jaar van dit seizoen zijn vol. Volgend seizoen (2024-2025) deelnemen? Klik op de button 'stuur mij een reminder', laat het ons weten en wij sturen je een e-mail als de inschrijving weer geopend is.

Benodigdheden

Kinderen dienen warme schaatskleding te dragen, waarin zij zich vrij kunnen bewegen. Voor de veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen. Ga goed voorbereid van start en lees het cursistenboekje.
cursistenboekje

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de schaatswinkel op de ijsbaan.

meest gestelde vragen

5 lessen 6-12 jaarTarief
5 lessen 6-12 jaar* € 64,05
*Betaling via Stichting Leergeld mogelijk

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]