Zwemles AB volwassenen

Voor iedereen die 13 jaar en ouder is en nog geen zwemdiploma heeft behaald, geeft Sportbedrijf Deventer zwemles volgens de NRZ ABC methode. Deze les is één keer per week, duurt 45 minuten en er kunnen gemiddeld 8 personen per groep deelnemen. Tijdens deze lessen leer je zwemmen in een ontspannen sfeer en onder individuele begeleiding van steeds dezelfde zweminstructeur. Het programma is ook zeer geschikt voor volwassenen met watervrees.

Zwemles volwassen

Locatie & tijden

Locatie: De Scheg

Volwassenen:
Woensdag van 19:15 – 21:30 uur

Dames (deze wachtlijst is gesloten):
Dinsdag van 17:15 – 18:00 uur in diep – en ondiep water
Dinsdag van 19:00 – 19:45 uur in ondiep water

Kledingsvoorschriften

Er mag alleen gezwommen worden in zwemkleding, een aangesloten schone legging of burkini. Zwemkleding die in strijd is met de veiligheid en/of hygiëne, is niet toegestaan, bijvoorbeeld een broek die af kan zakken, loszittende kleding, materialen die stof of vuil in het water brengen of het dragen van schoenen.

INSCHRIJVING

Inschrijven voor de zwemles voor volwassenen kan via onze webshop, vanaf 13 jaar. Bij inschrijving kom je op een wachtlijst te staan. Afhankelijk van de lesdag en het tijdstip kan er een wachttijd zijn.
INSCHRIJVEN ZWEMLES 

BETALING ZWEMLES

De betaling van de zwemles dient per 4 weken te worden voldaan.
Voor het vervallen van de leskaart ontvang je een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

meest gestelde vragen

Zwemles AB volwassenenTariefPer
1-8-2024
Zwemles AB volwassenen, per 4 weken€ 62,85€ 69,15
Inschrijving zwemles, eenmalig€ 25,00€ 25,00

Contact

Voor vragen over het zwemlestraject zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur via 0570-659777. Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan deze bereikbaarheid wijzigen. Administratieve vragen kunnen uitsluitend per mail gesteld worden aan [email protected].

Meldpunt ongewenst gedrag