Op dit moment is de ijsbaan gesloten. Vanaf 12 oktober 2024 verwelkomen we je weer graag!

Wil je samen met collega’s van de wintersfeer proeven op de ‘meest gezellige ijsbaan’? Winterpret is gegarandeerd tijdens dit funcurlingarrangement! Neem het tegen elkaar op in de hilarische sport van de bezems op het ijs! Wij spelen funcurling op het sfeervolle middenterrein van de ijsbaan, waardoor er ook goed zicht is op de overige teams. Rond de kerst is de ijsbaan volledig aangekleed met kerstbomen en verlichting. Kortom; het ideale uitje voor beweging, teamwork en gezelligheid!

Dit arrangement kan gereserveerd worden voor minimaal 10 en maximaal 36 personen tijdens de recreatieve openingstijden van de ijsbaan en is dus zeer geschikt voor grotere groepen. Aan dit arrangement kan iedereen deelnemen, u hoeft namelijk niet te kunnen schaatsen. Vanaf 10 personen kan het arrangement uitgebreid worden met een winter-BBQ waar je zelf gerechten kunt bereiden.

De winter-BBQ vindt plaats in en rondom de sfeervolle grillhutten aan de rand van het middenterrein. Deze grillhut is exclusief beschikbaar voor jou en je gasten. Wij adviseren warme kleding te dragen.

Let op: de ijsbaan is geopend tot en met 10 maart 2024

Funcurling

Het arrangement

 • Entree Kunstijsbaan
 • Ontvangst met warme drank en zoete lekkernij
 • Vrij schaatsen op de 400 meter kunstijsbaan en het ijsplein (tijdens recreatieve openingstijden)
 • Een activiteitenbegeleider die je de activiteit uitlegt en het spel begeleidt
 • Gebruik van de funcurlingmaterialen
 • Afsluiting met een drankje (fris, bier of wijn)

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

 • 2 uur durend arrangement in de sfeervolle grillhut waarin je je eigen gerechten kan bereiden.
 • Scandinavische BBQ incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
  2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen
 • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

RESERVERING & CONTACT

Voor je bezoek is een reservering noodzakelijk. Heb je vragen of wil je reserveren, vul dan hiernaast het aanvraagformulier in.
Je kan ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. In verband met de drukte is het niet mogelijk om een funcurling-arrangement in de kerstvakantie te boeken.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan. De huurprijs is niet inbegrepen in het arrangement. Legitimatie is verplicht.

reserveer je schaatsen

meest gestelde vragen

WinterarrangementTarief p.p. per 1-8-2024
Funcurling € 27,05
Funcurling en winter-bbq€ 65,75