Reserveer uw bezoek

LADIES NIGHT

Sportief, gezellig en ontspannen!  Bij De Scheg in Deventer kunnen dames op maandag 23 mei a.s. genieten en deelnemen aan Ladies Night. Een gezellige en sportieve avond speciaal voor vrouwen vanaf 16 jaar.
De hele avond is er onbeperkt deelname aan aquasporten mogelijk inclusief toegang tot het badhuis. Ook staat er een lekker kopje koffie of thee staat voor u klaar!
Tevens is de hele avond gezellige muziek te horen en zijn er drijfmaterialen aanwezig in het zwembad.

Ervaren zweminstructeurs en zweminstructrices verzorgen de gehele avond verschillende aquasportlessen speciaal voor vrouwen.

Ladies Night

Data & Tijden

Maandag 23 mei 2022
19.00 – 22.00 uur recreatiebad
19.00 – 21.00 uur wedstrijdbad en instructiebad

(Vanaf 21.00 uur gaat de scheidingswand naar beneden, omdat het banenzwemmen vanaf 21.00 uur in het wedstrijdbad plaatsvindt. Deelnemers van de Ladies Night kunnen hier geen gebruik van maken)

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

AquasportTarief
1X LADIES NIGHT (ACTIETARIEF) Kies in webshop voor 'groepslessen'€ 5,55