Reserveer uw bezoek

VIER SAMEN FEEST!

Beleef samen met vriendjes en vriendinnen een onvergetelijke tijd in het zwemparadijs. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange wildwaterbaan stroomt met een reuzevaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Wie jarig is trakteert op een lekker etentje. De jarige zelf krijgt een cadeautje.

HET ARRANGEMENT

 • Entree tot het zwemparadijs
 • Cadeautje voor de jarige
 • Menu bestaande uit:
  • Friet
  • Mini snacks
  • Sauzen
  • Slimpie Dave
  • IJsje (Raket, Festini of softijsje)

Kinderfeestje bij De Scheg

OPENINGSTIJDEN

Reservering & aankomst

Een kinderfeestje is te reserveren vanaf 6 personen. Zowel kinderen als ouders/begeleiders betalen hetzelfde tarief. Er kunnen max. 2 kinderfeestjes tegelijk eten. We adviseren u daarom om direct na binnenkomst een tafel te reserveren bij de horeca.

Dit arrangement is uitsluitend voor kinderen (zolang zij basisonderwijs genieten) en uitsluitend te reserveren voor kinderfeesten. Voor overige groepen niet toegestaan.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk.
Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren.  De reservering is tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Kleurplaten

 Kleurplaat zwembad
Kleurplaat slingers 

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

Kinderfeest zwemparadijsTarief
Per persoon (min. 6 personen)€ 13,20

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.
Mail voor meer informatie naar 
[email protected].