VIER SAMEN FEEST!

Beleef samen met vriendjes en vriendinnen een onvergetelijke tijd in het zwemparadijs in Deventer. Wie jarig is trakteert natuurlijk op een etentje, welke zelfs nog uit te breiden is met allerlei lekkers. Uiteraard mag de jarige een cadeautje uitkiezen!

 

 

HET ARRANGEMENT

 • Entree zwemparadijs
 • Cadeautje voor de jarige
 • Gebruik van een speelton met leuke speelattributen
 • Menu bestaande uit: friet, mini snacks, sauzen, Caprisun, ijsje (Keuze uit: Raket, Festini of softijsje)
 • Extra versnaperingen zijn aan te geven op het reserveringsformulier

Kinderfeestje

OPENINGSTIJDEN

Reservering & aankomst

Kinderfeesten kunnen 14 dagen voorafgaand aan een bezoek gereserveerd worden. Kinderen en ouders/begeleiders betalen hetzelfde tarief.

 • Kinderfeestjes zijn mogelijk tijdens reguliere weken op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. 
  Tijdens vakanties zijn kinderfeesten dagelijks mogelijk, met uitzondering van de kerstvakantie. In verband met drukte vinden er dan geen kinderfeesten plaats. Bekijk de beschikbaarheid in onze webshop, door op reserveren te klikken.
 • Wij adviseren voor het maximumaantal uitgenodigde kinderen te reserveren. Hierdoor loop je geen risico dat we volgeboekt zijn.
 • De e-tickets geven geen rechtstreeks toegang bij de poortjes. Meld je eerst bij de receptie.
 • Omdat er max. 2 kinderfeestjes tegelijk kunnen eten, adviseren wij om direct bij binnenkomst een tijdstip (op basis van beschikbaarheid) te reserveren bij de horeca.

ANNULEREN

Wijzigen of annuleren kan online uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok, daarna is niet mogelijk. De reservering is tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen naar een andere datum. Log hiervoor in onder je account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Het daadwerkelijke aantal kinderfeesttickets wordt bij aankomst geteld. Zijn er minder kinderen aanwezig dan gereserveerd, dan wordt dit bij aankomst verrekend (minimale afname van 6, terugbetaling per pin).

Kleurplaten

Onze mascotte Dave heeft voor de kinderen zijn eigen kleurplaten gemaakt. Download hieronder een tekening, print het uit en raak vast in feeststemming, veel kleurplezier!

Kleurplaat zwembad
Kleurplaat slingers 

meest gestelde vragen

Kinderfeest zwemparadijs*TM 31-12-23PER 1-1-24
Kinderfeest zwemmen€ 14,25€ 15,15
Uitbreidingsmogelijkheden:
Slagroomtaart per stuk€ 15,00€ 15,00
Plakje cake versieren€ 1,75€ 1,75
Muffins versieren€ 2,25€ 2,25
Extra blikje drinken (incl. statiegeld)€ 2,25€ 2,25
Kinderchampagne€ 2,00€ 2,00
Fanta Frozen (incl. SUP toeslag)€ 2,50€ 2,50
Zakje snoep€ 1,25€ 1,25
*min 6 personen

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur, of per mail op [email protected].