Schaatsen voor de Weissensee, Plansee of de Elfstedentocht? De 15e Schaatsnacht van Deventer bereidt u voor op grote schaatstochten en is bovenal een leuke avond op de gezelligste ijsbaan van Nederland! Kom ook de Schaatsnacht van Deventer schaatsen op vrijdag 14 januari 2021 en test uzelf op de afstanden van 25, 50, 100 of 150 kilometer.

We maken ons dit jaar weer op voor de Schaatsnacht van Deventer, het feestelijke einde van de Midwinterweken bij IJsbaan de Scheg.
De gezamenlijke start om is 20.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om op dit tijdstip te starten? Later starten is ook mogelijk. Om 01.00 uur is de definitieve eindtijd is en na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om te finishen.

Schaatsnacht van Deventer

Inschrijven
Inschrijven is nog niet mogelijk. Doorgang van dit evenement is afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden.

Transponder verplicht
Tijdens de ijsverzorging word je als deelnemer voorzien van energierijke tussendoortjes. Voor de 25, 50, 100 en 150 km prestatietocht is een transponder verplicht (Pro Chip). Wie geen transponder heeft, kan er voor dit evenement één huren. Wij adviseren alle deelnemers om een helm te dragen.

Programma

Het programma van de Schaatsnacht van Deventer is gericht op verschillende doelgroepen:

20.00 uur                           Gezamenlijke start prestatietocht 25, 50, 100 en 150 km (massa start)

20.00 – 22.15 uur             Recreatief schaatsen.

01.00 uur                           Eind prestatietocht

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.