Zwemles AB volwassenen

Voor iedereen die 13 jaar en ouder is en nog geen zwemdiploma heeft behaald, geeft Sportbedrijf Deventer zwemles volgens de NRZ ABC methode. Deze les is één keer per week, duurt 45 minuten en er kunnen gemiddeld 8 personen per groep deelnemen. Tijdens deze lessen leert u zwemmen in een ontspannen sfeer en onder individuele begeleiding van steeds dezelfde zweminstructeur. Het programma is ook zeer geschikt voor volwassenen met watervrees.
De term dameszwemmen bestaat niet meer, dit is samengevoegd met het zwemmen voor volwassenen.

GEZINSPAS

Met onze gezinspas kunt u gedurende de zwemlesperiode tijdens recreatieve uren en het oefenuurtje zwemmen bij De Scheg en het Borgelerbad. De pas is alleen verkrijgbaar vanaf de 1e zwemles, geldig tot het afzwemmen en tussendoor niet opzegbaar.

 

Zwemles AB volwassenen

Locatie & tijden

Locatie: De Scheg
Tijd: Elke woensdag tussen 19:15 en 21:30 uur*
*Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

Kledingsvoorschriften

Er mag alleen gezwommen worden in zwemkleding, een aangesloten schone legging of burkini. Zwemkleding die in strijd is met de veiligheid en/of hygiëne, is niet toegestaan, bijvoorbeeld een broek die af kan zakken, loszittende kleding, materialen die stof of vuil in het water brengen of het dragen van schoenen.

INSCHRIJVING

U kunt zich inschrijven via onze webshop voor een wachtlijst. Afhankelijk van de lesdag en het tijdstip kan er een wachttijd zijn.
INSCHRIJVEN ZWEMLES 

BETALING ZWEMLES

De betaling van de zwemles voldoet u per 4 weken en niet langer per maand.
U dient de betaling te voldoen in uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer omgeving’, onder de knop zwemlesabonnement verlengen.

U ontvangt voor het vervallen van de leskaart een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

BETALING GEZINSPAS

U voldoet uw maandelijkse betaling per automatische incasso. De incasso wordt de eerste week van de maand afgeschreven. U dient de incasso hieronder te activeren.
Bent u in het bezit van een Gezinspas dan dient u uw bezoek online te reserveren. Dit kan onder uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer’ account onder ‘mijn actieve producten’.
INCASSO ACTIVEREN 

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zwemles AB volwassenenTarief
Zwemles AB volwassenen, per 4 weken€ 48,95
Gezinspas, per maand€ 13,45
INSCHRIJVING ZWEMLES, EENMALIG€ 25,00

Contact

Voor vragen over het zwemlestraject bereikt u ons telefonisch op maandag, dinsdag of vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via 0570-659702. Wij verzoeken u administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag