Water- of winterpret met de hele klas!

Op de overdekte ijsbaan van De Scheg schaatsen uw leerlingen de winter in met een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan. Beginners oefenen met een rekje, terwijl de kunstrijders pirouettes draaien op het ijsplein.

Echte waterratten duiken in het Zwemparadijs van de wildwaterbaan Gletsjer Slide of roetsjen samen van de Lava Slide. Beleef een dag vol avontuur bij IJsbaan of Zwemparadijs De Scheg!

Schooluitje naar De Scheg

VROEGBOEKKORTING SCHOOLUITJE

Vroegboekers opgelet! Bij een reservering vóór 12 november 2023 ontvangt uw groep 10% KORTING op onderstaande entreetarieven bij een bezoek op een dinsdag.

Heeft u van ons een poster ontvangen? Hang deze op in de docentenkamer en stuur hiervan een foto naar [email protected] en maak kans op gratis entree voor 25 leerlingen.

Direct inschrijven voor een schooluitje kan hieronder. Voldoet u aan de actievoorwaarden, dan verrekenen wij de korting bij uw reservering. Hiervoor hoeft u geen verdere actie te ondernemen.

SCHOOLSCHAATSEN

Schaatsen hoort bij de Nederlandse cultuur. Maak met uw klas tijdens 4 schoolschaatslessen bij De Scheg kennis met de schaatssport voor slechts € 22,05. Deze les is geschikt voor de groepen 5 tot en met 8.

LEES MEER

Reservering & contact

U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659745) op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Mail voor meer informatie naar [email protected].

Genoemde tarieven gelden per persoon en bij een reservering op voorhand, voor kinderen en volwassenen. Menu’s zijn alleen verkrijgbaar voor het hele gezelschap en in combinatie met uw entree.

meest gestelde vragen

Schooluitje Tarief
Entree ijsbaan € 6,00
Entree zwemparadijs€ 6,80
Uit te breiden met:
• Twee belegde broodjes, één beker melk€ 3,50
• Frites, warme snack en Slimpie Dave€ 4,95
• Frites klein met saus€ 2,75
• Frites middel met saus€ 3,50
• Raket ijsje€ 1,00
• Handfruit per stuk€ 0,60
• Warme chocolademelk en gevulde koek€ 2,50