Reserveer uw bezoek

Leer technisch schaatsen

In 14 of 9 lessen leert u technisch schaatsen. Start u in november, dan duurt de cursus 14 lessen. Start u later in het seizoen dan duurt deze cursus 9 lessen. Deze cursus bestaat uit 10 niveaus en is geschikt voor beginners en licht- en ver-gevorderden in de leeftijd vanaf 13 jaar. Er zitten gemiddeld 16 personen in een groep. Entree tot de ijsbaan is op de lesdag inbegrepen. Het is dus toegestaan voor of na de les nog even vrij te schaatsen. Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een diploma met daarop het gerealiseerde schaatsniveau.

Op vertoon van het e-ticket bij de kassa van de ijsbaan, is bij de start van het seizoen een gereduceerd seizoensabonnement verkrijgbaar voor de cursist. Het abonnement is alleen verkrijgbaar in combinatie met de techniekcursus.

SCHAATSNIVEAUS

• Niveau 1-2:    beginners
• Niveau 3-4:    schaatsers die nog geen techniek beheersen
• Niveau 5-6:    ontspannen schaatsers
• Niveau 7-8:    leer snelheid maken
• Niveau 9-10:  gevorderden

Schaatsles bij De Scheg!

 

LESTIJDEN

De ijsbaan is momenteel gesloten. Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 bent u weer van harte welkom voor het nieuwe winterseizoen. Inschrijven voor deze cursus is al wel mogelijk.

BENODIGDHEDEN

Draag warme schaatskleding waarin u vrij kunt bewegen. Voor uw veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen. Ga goed voorbereid van start en lees het cursistenboekje.
cursistenboekje

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koopt u schaatsen, dan ontvangt u 10% korting op vertoon van uw e-ticket

reserveer uw schaatsen

meest gestelde vragen

Techniek >12 jaarTarief
14 Techniek schaatslessen € 222,50
9 Techniek schaatslessen € 134,00
Seizoensabonnement i.c.m. les € 46,00

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.
Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg:
[email protected]

Inschrijven

Hieronder kunt u zich inschrijven voor deze schaatsles. Maak hiervoor een account aan, selecteer de juiste les en voldoe uw betaling direct online. Met uw persoonlijke e-ticket ontvangt u toegang tot de les.