Spelen en zingen op het ijs

Tijdens deze cursus schaatsen, zingen en spelen we op het middenterrein van de ijsbaan. In 5 lessen van 45 minuten leren kinderen bewegen op het ijs, waarna ze ‘ijsvrij’ zijn. Van al dat schaatsen krijg je trek, daarom ontvangen de kinderen in de pauze een kleine versnapering.

Deze schaatsles is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Er zitten gemiddeld 16 kinderen in een groep. Entree tot de ijsbaan is op de lesdag inbegrepen. Het is dus toegestaan voor of na de les nog even vrij te schaatsen. Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Schaatsles bij de Scheg

LESTIJDEN

Klik op de schaatskalender voor een overzicht van alle lestijden.
SCHAATSKALENDER 2022/2023

De IJspretcursus start op deze momenten:Eerste les
Zaterdag 14.00 uur14-01-23
Zondag 13.00 uur15-01-23

Benodigdheden

Het dragen van warme schaatskleding waarin de cursist zich vrij kan bewegen wordt aanbevolen. Voor de veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen. Ga goed voorbereid van start en lees het cursistenboekje.
cursistenboekje

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
Koopt u schaatsen, dan ontvangt u 10% korting op vertoon van uw e-ticket

informatie over schaatshuur

meest gestelde vragen

IJspretTarief
5 IJspret schaatslessen* € 40,50
*Betaling via stichting leergeld mogelijk

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Mail voor meer informatie naar Schaatsschool De Scheg: [email protected]

Inschrijven

Hieronder kunt u zich hier inschrijven voor schaatsles. Na inschrijving ontvangt u met uw persoonlijke e-ticket toegang tot de les.