HIT

Tijdens deze ‘High Intensity Interval Training’ doet u een tiental oefeningen met een zeer hoge intensiteit. De oefeningen doet u enkele seconden en variëren van squats en battle ropes tot push ups en jumping jacks, waardoor u continu uw hartslag hoog houdt.
Deze les vindt in het instructiebad plaats.

AQUAJOGGEN

Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om uw middel, loopt u in diepwater. Dit is een gevarieerde manier om uw conditie te verbeteren en versterkt onder meer uw buikspieren. Hoewel het een dynamische, maar ook intensieve training is, vinden de oefeningen in het water plaats waardoor het ook zeer geschikt is voor zwangere dames en mensen met rugklachten.

AQUAROBIC

U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie in water op borsthoogte. Door de opwaartse druk van het water is de belasting op de gewrichten minder dan bij oefeningen op de kant. We maken regelmatig gebruik van extra weerstandsmaterialen zoals kunststof dumbbells.

AQUAFLOATFIT

Balans, kracht en FUN! Dat is FloatFit. Een effectieve interval training op een drijvende mat. Wij adviseren u tijdens deze les een sportbroekje en shirt te dragen, eventueel over uw badkleding. U hoeft geen schoenen te dragen. Deze les vindt in het wedstrijdbad plaats.

AQUAVARIA

Wilt u variatie in uw training? Door de variatie van o.a. AquaRobics en AquaJogging traint u uw conditie, coördinatie en kracht.
Deze les vindt in het instructiebad plaats.

AQUABOOTCAMP

De AquaBootcamp bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij oefeningen in het water en op de kant plaatsvinden. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten of als voorbereiding op bijvoorbeeld een triatlon.

Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

HIIT TRAINING

Tijden

RESERVEREN

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren.
Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

AquasportTarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€ 111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed