AQUAVARIA  

Aquavaria is een combinatie van een aantal verschillende aquasporten, zoals AquaRobics en AquaJogging, voor veel variatie in uw training. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende materialen. Het voordeel is dat er in het water minder kans is op blessures. Wilt u werken aan uw conditie, uw coördinatie verbeteren, meer kracht ontwikkelen of aan uw figuur werken? Dan is dit iets voor u.

Deze les vindt in het instructiebad plaats. Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

AquaVaria

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

AquasportTarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles€ 48,85
25x groepsles€ 111,00
*1 jaar geldig