AQUABOOTCAMP

De AquaBootcamp bij De Scheg bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij de oefeningen zowel in het water als op de kant plaatsvinden. Er worden verschillende materialen gebruikt. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten of als voorbereiding op bijvoorbeeld een triatlon.

Kledingadvies: Naast het dragen van badkleding kan voor dames een sportbroek en t-shirt prettig zijn. De minimum leeftijd is 13 jaar.

AquaBootcamp

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

AquasportTarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€ 111,00
*1 jaar geldig