AQUABOOTCAMP

De AquaBootcamp bij De Scheg bestaat uit een duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training, waarbij de oefeningen zowel in het water als op de kant plaatsvinden. Er worden verschillende materialen gebruikt. De AquaBootcamp is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten of als voorbereiding op bijvoorbeeld een triatlon.

Kledingadvies: Naast het dragen van badkleding kan voor dames een sportbroek en t-shirt prettig zijn. De minimum leeftijd is 13 jaar.

AquaBootcamp

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot 8 uur voor aanvang worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

AquasportTarief
per les, v.a. 13 jaar€ 6,50
10 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 66,80
25 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed