Beweegactiviteiten voor 55+

DEVENTER – Oldstars Deventer, een sport- en beweegprogramma voor 55 plussers i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds krijgt een nieuwe variant . Na de kick-off van 31 mei jl. biedt de Deventer Hockey vereniging de hele maand juni gratis kennismakingslessen aan.

“Wat kan Oldstars mij brengen? Nieuwgierig nam ik deel aan de eerste bijeenkomst van Oldstars Walking Hockey. Het bleek een enerverende sessie. Kleine oefeningen met de focus op coördinatie (via Athletic Skills Model), goed voor lichaam en geest (mens sana in corpore sano), met als afsluiter een heerlijk potje hockey. Gecombineerd met zonnig weer een verademing”, aldus deelnemer René.

Volgens coördinator Chantal Herms van Sportbedrijf Deventer blijf je bij Oldstars sociaal actief en kom je in beweging met diverse leuke laagdrempelige spel- en beweegvormen. De Oldstars activiteiten bestaan doorgaans uit een warming up en verschillende beweegvormen om aan de conditie, coördinatie en motoriek te werken. Daarna worden diverse (spel)activiteiten aangeboden. Ervaring is niet nodig; het niveau is zeer gevarieerd en wordt aangepast aan de deelnemers. Oldstars is geschikt voor vrouwen en mannen van 55 jaar en ouder en na afloop is er de gelegenheid om met de andere deelnemers gezellig een kopje koffie te drinken.

Zin om ook weer om lekker te gaan bewegen en vooral ook de gezelligheid op te zoeken? Je kunt in Deventer elke maandagochtend in juni terecht bij de Deventer Hockey Vereniging (Colmschate – De Vijfhoek). Na de kick-off van 31 mei jongstleden bieden zij namelijk deze hele maand nog gratis kennismakingslessen aan. Kennismaken met Oldstars is makkelijk. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.sportindeventer.nl/oldstars of bij Chantal Herms (06) 52 86 87 31. Bij deelname is het handig om sportieve kleding aan te trekken. Materialen worden door de verenigingen aangeboden.

Noot voor de redactie: Bij aanvullende vragen neemt contact op met
Chantal Hersms · 06 52 86 87 31 · [email protected]
Sportbedrijf Deventer · Smeenkhof 12a · 7429 AX Deventer

Geplaatst op 2021-06-07

Meer berichten

Trommel zonder rommel

Trommel zonder rommel

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

Maak kennis met de beweegmakelaar

Maak kennis met de beweegmakelaar

Koningsspelen groot succes

Koningsspelen groot succes

Meer persberichten

Beweegactiviteiten voor 55+

Beweegactiviteiten voor 55+

Meer verhalen

Gijs ter Horst

Gijs ter Horst

"Door de flexibele tijden, kan ik mijn werk goed met school en sport combineren"

Horecamedewerker

Lode Acke

Lode Acke

“Hier kan ik mijn talent binnen de sport ontdekken.”

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Hassan Amraoui

Hassan Amraoui

"Ik leer elke dag nieuwe dingen"

Sporthalbeheerder

Anja Bijkerk

Anja Bijkerk

"Er staat je veel ten dienste en er wordt in je geïnvesteerd"

Zweminstructeur en Toezichthouder