Lode Acke

Mijn naam is Lode Acke, 34 jaar. Ik ben Vakleerkracht in het bewegingsonderwijs, Zwemlesdocent en lid van de ondernemingsraad bij Sportbedrijf Deventer.

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij het Sportbedrijf. Ik had gesolliciteerd op een vacature van Sport- en beweegcoach en ik was al bekend met het zwembad en de ijsbaan van De Scheg, als sportliefhebber en recreant. Ik kon onmiddellijk beginnen, vanwege mijn opleiding lichamelijke opvoeding en ervaring. Hiervoor heb ik namelijk lesgegeven aan het voortgezet onderwijs en in de sportschool en zwemles aan kinderen en volwassenen.
In mijn huidige functie bij Sportbedrijf Deventer kan ik deze activiteiten combineren. Ik geef vooral les, in de gymzaal en buiten op een openbaar voetbalveld. Daarnaast geef ik zwemlessen bij De Scheg en maak onderdeel uit van de Ondernemingsraad.

 

“Leuk aan mijn werk is het ontdekken van je talent binnen de sport en de afstemming met andere leerkrachten.”

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Het in de sporthal steeds opnieuw kunnen enthousiasmeren van kinderen om in beweging te komen en te blijven. Maar ook het ontdekken van je talenten binnen de sport en het kunnen afstemmen met andere leerkrachten.

Het innoveren/ontwikkelen van openbare ruimte, om leerlingen in beweging te krijgen, spreekt mij ook erg aan. Door het betrekken van de buurt komen mooie samenwerkingen tot stand, zoals tennissen bij DLTC.

Door mijn rol in de Ondernemingsraad ben ik betrokken bij de recente ontwikkelingen van het Sportbedrijf Deventer. Sportbedrijf Deventer is een leuke en dynamische werkgever waarbij je binnen de juiste kaders veel vrijheid krijgt!

Geplaatst op 2023-11-21

Meer berichten

Maak kennis met de beweegmakelaar

Maak kennis met de beweegmakelaar

Koningsspelen groot succes

Koningsspelen groot succes

Maak werk van beleving in beweging

Maak werk van beleving in beweging

Project Kind naar Gezonder Gewicht nu ook voor 13 t/m 17 jarigen

Project Kind naar Gezonder Gewicht nu ook voor 13 t/m 17 jarigen

Meer persberichten

Beweegactiviteiten voor 55+

Beweegactiviteiten voor 55+

Meer verhalen

Gijs ter Horst

Gijs ter Horst

"Door de flexibele tijden, kan ik mijn werk goed met school en sport combineren"

Horecamedewerker

Hassan Amraoui

Hassan Amraoui

"Ik leer elke dag nieuwe dingen"

Sporthalbeheerder

Anja Bijkerk

Anja Bijkerk

"Er staat je veel ten dienste en er wordt in je geïnvesteerd"

Zweminstructeur en Toezichthouder