Hassan Amraoui

Mijn naam is Hassan, 61 jaar, en sinds 2021 Sporthalbeheerder bij Sportbedrijf Deventer. 

In Haarlem ben ik opgegroeid. Daar werkte ik samen met mijn broer bij een zusterbedrijf van Roto Smeets als grafisch vakman. Toen het bedrijf in Haarlem stopte, werden we gevraagd of we mee wilden verhuizen naar Deventer. Dat hebben we gedaan. Toen Roto Smeets failliet ging, zocht ik een andere baan. Ik zag de vacature voor deze baan voorbij komen en dat leek me perfect.

“De overstap is het beste wat me kon overkomen.”

Sinds 2021 ben ik in dienst als (Sporthal)beheerder bij onder meer De Scheg. De overstap is het beste wat me kon overkomen. Ik heb hier veel vrijheid, hoef geen nachtdiensten meer te draaien en ik werk op een plek waar ik mijn hobby kan uitvoeren. Dat is toch fantastisch?

Met die hobby bedoel ik het zwemmen en schaatsen, hoewel het daar niet heel vaak van komt. Maar de mogelijkheid is er, want als medewerker ontvang je gratis toegang. Soms neem ik mijn kleinkinderen mee, zij vinden het prachtig. Ook maak ik graag contact met mensen. Ik kom hier elke dag nieuwe mensen tegen, van jong tot oud en maak met iedereen graag een praatje. Soms word ik opgeroepen om EHBO te verlenen. En als mensen zich niet aan de regels houden, dan spreek ik ze daar op aan.

Bij Sportbedrijf Deventer leer ik elke dag wat nieuws. Ik moet veel dingen uitzoeken. Als ik niet weet hoe ik iets kan oplossen, dan vogel ik dat zelf uit. Vanuit De Scheg krijg ik veel vrijheid om dat te doen, dat vind ik heel fijn.

Of ik dit werk blijf doen tot mijn pensioen? Zeker! Ik heb fijne collega’s, leuk werk en ben heel blij. Ik woon hier tegenover, dus ik kan lopend naar mijn werk.

Geplaatst op 2023-11-21

Meer berichten

Maak kennis met de beweegmakelaar

Maak kennis met de beweegmakelaar

Koningsspelen groot succes

Koningsspelen groot succes

Maak werk van beleving in beweging

Maak werk van beleving in beweging

Project Kind naar Gezonder Gewicht nu ook voor 13 t/m 17 jarigen

Project Kind naar Gezonder Gewicht nu ook voor 13 t/m 17 jarigen

Meer persberichten

Beweegactiviteiten voor 55+

Beweegactiviteiten voor 55+

Meer verhalen

Gijs ter Horst

Gijs ter Horst

"Door de flexibele tijden, kan ik mijn werk goed met school en sport combineren"

Horecamedewerker

Lode Acke

Lode Acke

“Hier kan ik mijn talent binnen de sport ontdekken.”

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Anja Bijkerk

Anja Bijkerk

"Er staat je veel ten dienste en er wordt in je geïnvesteerd"

Zweminstructeur en Toezichthouder