SwimStars

Kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud die in het bezit zijn van een zwemdiploma A, B of Superspetters en meer van de zwemsport willen leren, geven zich op voor SwimStars.

SwimStars is een zwemprogramma dat Sportbedrijf Deventer samen met Reddingsbrigade Deventer en DZ & PC De IJsel organiseert. SwimStars is bedoeld om de zwemveiligheid van kinderen te vergroten.

Indien uw kind voor het C-diploma gaat, kijken instructeurs van De Scheg of uw kind over de juiste vaardigheden beschikt om binnen 8 weken af te zwemmen. Indien dit niet lukt binnen 8 weken, is inschrijven voor het volgende blok mogelijk. Voor het afzwemmen voor het NRZ C diploma worden kosten in rekening gebracht.

Swimstars

BLOK 1

Data: 2, 9, 16, 23, 30 september 2021, 7, 14, 28 oktober 2021

Keuze uit onderstaande zwemsporten;

  • Zwemmend redden (Reddingsbrigade Deventer)
  • Vinzwemmen
  • Aquasport
  • C-diploma

 

Inschrijving

Een online inschrijving is noodzakelijk. Bij SwimStars schrijft u uw kind per blok in. Elk blok worden er andere zwemsporten aangeboden en kunnen er twee zwemsporten gekozen worden. Na bevestiging van uw deelname ontvangen wij graag een kopie of foto van het zwemdiploma AB.

Indien uw kind voor het C diploma gaat, kijken onze zwemintructeurs of hij of zij over de juiste vaardigheden beschikt om binnen 8 weken af te zwemmen. Lukt dit niet dan kan uw kind zich voor het volgende blok inschrijven.

BETALING

U dient de totale betaling bij de eerste les van het blok per PIN of contant te voldoen.

CORONA UPDATE

Lees voor uw bezoek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

CORONA UPDATE
SwimstarsTarief
Totaal bedrag per blok*€ 50,00
AFZWEMMEN DIPLOMA C€ 14,95
*BETALEN VIA STICHTING LEERGELD IS MOGELIJK

 

Neem contact op

Tim van Beek
06-22552902