SwimStars

Kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud die in het bezit zijn van een zwemdiploma A, B of Superspetters en meer van de zwemsport willen leren, geven zich op voor SwimStars.

SwimStars is een zwemprogramma dat Sportbedrijf Deventer samen met Reddingsbrigade Deventer en DZ & PC De IJsel organiseert. SwimStars is bedoeld om de zwemveiligheid van kinderen te vergroten.

Indien uw kind voor het C-diploma gaat, kijken instructeurs van De Scheg of uw kind over de juiste vaardigheden beschikt om binnen 8 weken af te zwemmen. Indien dit niet lukt binnen 8 weken, is inschrijven voor het volgende blok mogelijk. Voor het afzwemmen voor het NRZ C diploma worden kosten in rekening gebracht.

Swimstars

Locatie & tijden

Locatie: De Scheg
Tijd: Vanaf september 2022 elke donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur.
Data: Swimstars start vanaf september 2022 met nieuwe blokken. Medio augustus wordt het programma bekend. Doe nu een voorinschrijving en ontvang het programma in augustus in uw mailbox.

Programmakeuze

Er is keuze uit onderstaande zwemsporten;

  • C-diploma
  • Reddingszwemmen (Reddingsbrigade Deventer)
  • Swim2Play
  • Aquasporten
  • Aquabootcamp

Inschrijving

U dient uw kind online in te schrijven. Bij Swimstars schrijft u uw kind per blok in. Elk blok worden er andere zwemsporten aangeboden en kunnen er twee zwemsporten gekozen worden. Na bevestiging van uw deelname ontvangen wij graag een kopie of foto van het zwemdiploma AB.  

Indien uw kind voor het C diploma gaat, kijken onze zwemintructeurs of uw kind over de juiste vaardigheden beschikt om binnen 8 weken af te zwemmen. Lukt dit niet dan kan uw kind zich voor het volgende blok inschrijven.  

Betaling

U dient de totale betaling bij de eerste les van het blok per PIN of contant te voldoen.

SwimstarsTarief
Totaal bedrag per blok*€ 55,00
AFZWEMMEN DIPLOMA C€ 15,00
*Betalen via Stichting Leergeld is mogelijk

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0570-659777.
E-mailen over Swimstars kan naar: [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag

Neem contact op

Tim van Beek
06-22552902