Wijkmakelaar Sport & Bewegen

De Wijkmakelaar Sport & Bewegen is dé spin in het web tussen de inwoner en het sport- en beweegaanbod, aanbieders en professionals in de wijk. Zij is er voor iedereen in de wijk! Voor inwoners, sport- en beweegaanbieders én professionals.

De Wijkmakelaar Sport & Bewegen begeleidt en verwijst inwoners, die nu niet (meer) sporten en/of bewegen maar dat wel zouden willen, naar passend sport- of beweegaanbod.

Daarnaast  ondersteunt de Wijkmakelaar bij het verbeteren van bestaande en/of het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden tussen sport, gezondheid, zorg en welzijn, onderwijs en/of private partijen die zich inzetten om de inwoners in beweging te krijgen en of te houden.

Wijkmakelaar

Persoonlijk contact

Door middel van een persoonlijk gesprek wordt gekeken naar wat iemand leuk vindt, welke wensen er zijn en wat daarbij kan passen. De Wijkmakelaar is actief in heel Deventer.

Tarieven

Er zijn geen kosten verbonden aan een gesprek met de Wijkmakelaar. De ondersteuning door en activiteiten van de Wijkmakelaar worden gefinancierd vanuit het lokaal sportakkoord in de gemeente Deventer.

Neem contact op

Chantal Herms
Chantal Herms
06-52868731