Verenigingen in Deventer

Welke reden er ook is om te bewegen: de sportverenigingen zijn de spil van het sportieve leven in de gemeente Deventer. Dit blijkt ook uit het nieuwe sportbeleid dat is opgesteld voor de periode 2020 t/m 2030.

Verenigingen in het land zien het aantal leden en dus hun inkomsten teruglopen, terwijl de behoefte aan sporten in verenigingsverband blijft. Deventer heeft zo’n 160 sportverenigingen, die we ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken.

Verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuning

Onze verenigingsondersteuners helpen u bij thema’s zoals:

  • Bestuur & Organisatie;
  • Accommodatie;
  • Financiën (bijvoorbeeld bij het aanvragen van een subsidieregeling);
  • Sportstimulering & Ledenwerving middels bewezen programma’s als Sportstars en Swimstars of evenementen;

Daarnaast ondersteunen wij sportverenigingen bij meer complexe vraagstukken omtrent thema’s als wet- en regelgeving en beleidsontwikkeling.

Clubbase Deventer

Om verenigingen in de gemeente Deventer zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen, is het platform www.sportindeventer.nl/clubbase in samenwerking met NOC*NSF ontwikkeld. Hier vindt u een grote database met interessante artikelen rondom het besturen en het runnen van een sportvereniging. Deze artikelen hebben betrekking op zowel landelijke als lokale vraagstukken. Daarnaast vindt u op Clubbase diverse interessante themabijeenkomsten die door lokale en landelijke organisatie worden verzorgd. Tevens kun u voor uw sportvereniging sportaanbod opvoeren wat op www.sportindeventer.nl zichtbaar wordt voor inwoners en wat helpt bij ledenwerving voor uw organisatie.

GA NAAR CLUBBASE

Contact

Heeft u een vraagstuk waarbij de verenigingsondersteuners u kunnen helpen of heeft u een vraag over Clubbase? Neem dan contact met onze verenigingsondersteuners op via onderstaande contactgegevens of [email protected]

Neem contact op

Chantal Herms
Chantal Herms
06-52868731
Maarten Naberhuis
Maarten Naberhuis
06-13165554
Irene Jansens
Irene Jansens
06-24752232
Leroy Groenendijk
Leroy Groenendijk
06-28640606