Gijs ter Horst

Ik ben Gijs, 18 jaar, en werk inmiddels ruim een jaar in de Horeca bij het Sportbedrijf Deventer. Op dit moment zit ik nog op de middelbare school in 6 VWO.

Ik mocht een keer via een uitzendbureau bij De Scheg werken en vond dit toen zo leuk dat ik inmiddels in dienst ben bij Sportbedrijf Deventer.

“Door de flexibiliteit kan ik het werk goed combineren met school en sport”

School, werk en sport zijn mede door de flexibiliteit op mijn werk goed met elkaar te combineren. Dit vind ik belangrijk omdat ik niet elke week dezelfde uren kan draaien.

Toen ik een jaar geleden begon werd ik erg vriendelijk ontvangen door mijn collega’s. Ik had echt het gevoel dat ik meteen een onderdeel van het team uitmaakte.

 

 

“In een korte tijd leer je veel”

In een jaar leerde ik veel, door de verschillende functies die ik binnen de horeca kan uitoefenen. Zo kan het zijn dat ik op vrijdag in een sporthal werk, op zaterdag mensen blij kan maken met lekker eten in het schaatscafé en op zondag menu’s klaar maak in het zwembad. Deze variatie zorgt ervoor dat het werk nooit verveelt en geen werkdag hetzelfde is.

Het sportbedrijf zorgt er ook voor dat ik blijf groeien in mijn persoonlijke ontwikkelingen. Zo zijn er elk jaar meerdere cursussen. Denk bijvoorbeeld aan ‘omgaan met agressie’ of aan gastvrijheidstraining.

Niet alleen de gezellige collega’s maken het werk leuk. Voor mij zijn dit ook vooral de managers. Zij hebben veel ervaring en leren je veel.

Dus als je een flexibele baan zoekt, in een gezellig team, nodig ik je uit om te solliciteren bij Sportbedrijf Deventer!

BEKIJK VACATURE

Geplaatst op 2023-12-21

Meer berichten

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

Maak kennis met de beweegmakelaar

Maak kennis met de beweegmakelaar

Koningsspelen groot succes

Koningsspelen groot succes

Maak werk van beleving in beweging

Maak werk van beleving in beweging

Meer persberichten

Beweegactiviteiten voor 55+

Beweegactiviteiten voor 55+

Meer verhalen

Lode Acke

Lode Acke

“Hier kan ik mijn talent binnen de sport ontdekken.”

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Hassan Amraoui

Hassan Amraoui

"Ik leer elke dag nieuwe dingen"

Sporthalbeheerder

Anja Bijkerk

Anja Bijkerk

"Er staat je veel ten dienste en er wordt in je geïnvesteerd"

Zweminstructeur en Toezichthouder