Oldstars krijgt een nieuwe variant

Oldstars Deventer, een sport- en beweegprogramma voor 55 plussers i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds krijgt een nieuwe variant . Na de kick-off van 31 mei jl biedt de Deventer Hockey vereniging de hele maand juni gratis kennismakingslessen aan.

“Wat kan Oldstars mij brengen? Nieuwgierig nam ik deel aan de eerste bijeenkomst van Oldstars Walking Hockey. Het bleek een enerverende sessie. Kleine oefeningen met de focus op coördinatie (via Athletic Skills Model), goed voor lichaam en geest (mens sana in corpore sano), met als afsluiter een heerlijk potje hockey. Gecombineerd met zonnig weer een verademing”, aldus deelnemer René.

Volgens coördinator Chantal Herms van Sportbedrijf Deventer blijf je bij Oldstars sociaal actief en kom je in beweging met diverse leuke laagdrempelige spel- en beweegvormen. De Oldstars activiteiten bestaan doorgaans uit een warming up en verschillende beweegvormen om aan de conditie, coördinatie en motoriek te werken. Daarna worden diverse (spel)activiteiten aangeboden. Ervaring is niet nodig; het niveau is zeer gevarieerd en wordt aangepast aan de deelnemers. Oldstars is geschikt voor vrouwen en mannen van 55 jaar en ouder en na afloop is er de gelegenheid om met de andere deelnemers gezellig een kopje koffie te drinken.

Zin om ook weer om lekker te gaan bewegen en vooral ook de gezelligheid op te zoeken? Je kunt in Deventer elke maandagochtend in juni terecht bij de Deventer Hockey Vereniging (Colmschate – De Vijfhoek). Na de kick-off van 31 mei jongstleden bieden zij namelijk deze hele maand nog gratis kennismakingslessen aan. Kennismaken met Oldstars is makkelijk. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.sportindeventer.nl/oldstars of bij Chantal Herms (06) 52 86 87 31. Bij deelname is het handig om sportieve kleding aan te trekken. Materialen worden door de verenigingen aangeboden.

Meer info

 

Geplaatst op 2021-06-08

Meer berichten

Jubileum 30 jaar De Scheg

Jubileum 30 jaar De Scheg

Nieuwste editie ‘De Sportiefste krant’

Nieuwste editie ‘De Sportiefste krant’

Trommel zonder rommel

Trommel zonder rommel

Sport, ook voor jou

Sport, ook voor jou

Meer persberichten

Koningsspelen een succes

Koningsspelen een succes

Schoolteams gaan Food Challange aan

Schoolteams gaan Food Challange aan

Beweegactiviteiten voor 55+

Beweegactiviteiten voor 55+

Thomas Krol wint Deventer Sportverkiezing 2019

Thomas Krol wint Deventer Sportverkiezing 2019