ZWEMLES AB KINDEREN

Sportbedrijf Deventer geeft bij De Scheg en het Borgelerbad zwemles volgens de Zwem-ABC methode van de NRZ. Door middel van deze methode raken kinderen spelenderwijs vertrouwd met het water.

Als je vier jaar bent mag je op zwemles en zwem je voor het A en B diploma. De lessen duren 45 minuten en vinden wekelijks plaats.

Door de kleine groepjes van gemiddeld 9 kinderen is er veel persoonlijk contact. Wij proberen het gehele traject één instructeur aan een kind te koppelen.

Halverwege het traject worden de eisen voor diploma A door middel van een tussentijdse zwemtest tijdens de zwemles getoetst. Afzwemmen doen we dus alleen voor diploma B. Slechts één keer spanning voor jouw kind dus.

Ouders en verzorgers kunnen de zwemlesprestaties van de kinderen volgen via het leerlingvolgsysteem en de maandelijkse kijkles.

Zwemles AB kinderen

ZWEMLES AB

Gemiddeld zwemt een leerling binnen 70 zwemlessen voor beide diploma’s bij ons af. Dit is lager dan het landelijk gemiddelde. De praktijk leert ons dat er gunstige en ongunstige afwijkingen voorkomen. Ieder kind leert bij ons op eigen tempo.

Vanaf het moment dat jouw kind bij ons staat ingeschreven, kan hij/zij gratis komen oefenen.

Locatie & tijden

Locatie: De Scheg
Tijd: maandag, woensdag en vrijdag van 15:00 – 18:00 uur. Zaterdag van 08:00 – 12:00 uur.

Locatie: Borgelerbad
Tijd: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 15:00 – 18:00 uur. Zaterdag van 08:00 – 12:30 uur.

Zwemlestraject

Bekijk hier alle zwemles data:
ZWEMLESKALENDER

Lees hier wat kinderen per niveau leren:
NIVEAUWIJZER

Lees hier vanaf 1 september alle informatie over de zwemles:
ZWEMLESBOEKJE

Volg hier de vorderingen:
LEERLINGVOLGSYSTEEM

Reserveer hier het oefenuurtje:
OEFENUURTJE

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de zwemles AB kan via onze webshop en is voor kinderen vanaf 3,5 jaar. Nadat het inschrijfgeld voldaan is komen zij op een wachtlijst te staan. De kinderen dienen 4 jaar te zijn bij aanvang van de les.

INSCHRIJVEN ZWEMLES

BETALING ZWEMLES

De betaling van de zwemles dient per 4 weken te worden voldaan.
Voor het vervallen van de leskaart ontvang je een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

GEZINSPAS

Met onze gezinspas kunnen kinderen die zwemles volgen samen met hun gezin, tijdens recreatieve uren en het oefenuurtje, zwemmen bij De Scheg en het Borgelerbad. De pas is alleen verkrijgbaar vanaf de 1e zwemles, geldig tot en met de maand van het afzwemmen en tussendoor niet opzegbaar.

De maandelijkse betaling dient per automatische incasso te worden voldaan. De incasso wordt de eerste week van de maand afgeschreven. De incasso dient hieronder geactiveerd te worden. Ben je al in het bezit van een Gezinspas, reserveer je bezoek dan online, nadat je bent ingelogd in de webshop onder ‘mijn actieve producten’.
GEZINSPAS BESTELLEN 

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Zwemles AB kindTariefPer
1-8-2024
ZWEMLES AB, 14 MAANDEN, PER 4 WEKEN€ 76,20€ 78,50
Gezinspas, per maand€ 16,90€ 18,60
Inschrijving zwemles, eenmalig€ 25,00€ 25,00
Zwemles via Stichting Leergeld mogelijk

Stichting Leergeld

Omdat wij onderstrepen dat elk kind zwemveilig moet kunnen zijn werken wij samen met Stichting Leergeld. Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld.

Contact

Voor vragen over het zwemlestraject zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur via 0570-659777. Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan deze bereikbaarheid wijzigen. Administratieve vragen dienen uitsluitend per mail gesteld te worden aan [email protected].

Meldpunt ongewenst gedrag