ZWEMLES SPECIAAL

Voor kinderen met een hulpvraag biedt Sportbedrijf ‘Zwemles Speciaal’, zwemles volgens de Zwem-ABC methode van de NRZ. Door de kleine groepjes van gemiddeld 5 kinderen is er extra aandacht en structuur tijdens deze zwemles. Spelenderwijs raken de kinderen vertrouwd met het water.
Wij proberen het gehele traject één instructeur aan een kind te koppelen. Kinderen zwemmen per diploma af en kunnen opgaan voor het hoogst haalbare diploma. De prestaties van de kinderen zijn te volgen via het Leerlingvolgsysteem. Bij aanvang van de eerste les ontvangen de kinderen een gratis oefenpas.

GEZINSPAS

Met onze gezinspas kunnen kinderen die zwemles volgen samen met hun gezin, tijdens recreatieve uren en het oefenuurtje, zwemmen bij De Scheg en het Borgelerbad. De pas is alleen verkrijgbaar vanaf de 1e zwemles, geldig tot en met de maand van het afzwemmen en tussendoor niet opzegbaar.

Zwemles speciaal

Locatie & tijden

Locatie: Borgelerbad
Tijd: maandag en dinsdag tussen 15:00 – 18:00 uur

Locatie: De Scheg
Tijd: maandag van 15:00 – 18:00 uur en donderdag van 15:00-17:00 uur.

In de zwemleskalender staan alle zwemles data
ZWEMLES KALENDER

ZWEMLESTRAJECT

De niveauwijzer geeft weer wat kinderen per niveau leren.
NIVEAUWIJZER

In het zwemlesboekje is alle informatie over de zwemles te vinden:
ZWEMLESBOEKJE

 

INSCHRIJVING

Inschrijven voor de zwemles kan via onze webshop en is voor kinderen vanaf 3,5 jaar. Bij inschrijving komen zij op een wachtlijst te staan. Afhankelijk van de lesdag en het tijdstip kan er een wachttijd zijn.
INSCHRIJVEN ZWEMLES 

BETALING ZWEMLES

De betaling van de zwemles dient per 4 weken te worden voldaan.
Voor het vervallen van de leskaart ontvang je een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

BETALING GEZINSPAS

De maandelijkse betaling dient per automatische incasso te worden voldaan. De incasso wordt de eerste week van de maand afgeschreven. De incasso dient hieronder geactiveerd te worden. Ben je al in het bezit van een Gezinspas, reserveer je bezoek dan online, nadat je bent ingelogd in de webshop onder ‘mijn actieve producten’.
INCASSO ACTIVEREN

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Zwemles Speciaal TariefPer
1-8-2024
Zwemles Speciaal, per 4 weken€ 76,20€ 78,50
Gezinspas, per maand€ 16,90€ 18,60
INSCHRIJVING ZWEMLES, EENMALIG€ 25,00€ 25,00

Contact

Voor vragen over het zwemlestraject zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur via 0570-659777. Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan deze bereikbaarheid wijzigen. Wij verzoeken je administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected].

Meldpunt ongewenst gedrag