Kom zwemmen in Deventer!

Ons verwarmde buitenbad is 90 tot 110 centimeter diep. U kunt er baantjes trekken of met het hele gezin van de familieglijbaan. Ook aan de allerkleinste bezoekers is gedacht. In het kleuterbad met een diepte van 20 tot 40 centimeter kunnen kinderen van de glijrots. In het 20 centimeter diepe peuterbad kan gespeeld worden met waterspeeltoestellen.
De grote ligweide biedt ruimte om te ontspannen of juist een potje te voetballen, korfballen of springen op de grote luchttrampoline! 

Het zomerseizoen 2022 duurt van maandag 25 april t/m zondag 28 augustus.

Zomerabonnement

Onbeperkt veel zwemplezier deze zomer in het recreatieve buitenbad van het Borgelerbad? Koop dan een zomerabonnement, waarmee u tijdens reguliere openingstijden van 25 april t/m 28 augustus 2022 kunt zwemmen.

Koopt u dit abonnement voor het eerst? Dan kunt u bij het eerstvolgende bezoek dit artikel bij de receptie laten koppelen aan een pas. Bent u al in het bezit van een pas, dan wordt het artikel automatisch op uw pas gezet.

ZOMERABONNEMENENT BESTELLEN

 

Het Borgelerbad

Openingstijden

Bij extreem mooi weer kunnen we onze openingstijden verruimen, hou hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk.
Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Geannuleerde tickets die niet meer voor sluitingsdatum zijn gebruikt, worden opgeschort naar volgend schaatsseizoen. Er vindt geen restitutie plaats. Heeft u een abonnement en annuleert u uw bezoek, dan komt het bezoek te vervallen en niet opgeschort.

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Recreatief buitenbadTarief
1x Recreatief buitenbad € 5,55
Zomerabonnement€ 61,05
Kinderen t/m 2 jaar gratis