Komt u in 2023 zwemmen in het recreatieve buitenbad? Ga met het hele gezin van de familieglijbaan! Of speel met uw kinderen in het kleuterbad met een diepte van 20 tot 40 centimeter en ga van de glijrots. In het 20 centimeter diepe peuterbad kan gespeeld worden met waterspeeltoestellen.
Op de grote ligweide is er ruimte om te ontspannen of juist een potje te voetballen, korfballen of springen op de grote luchttrampoline! 

 

 

Buitenbad

Zomerabonnement feestdagen actie!

Heeft u ‘m al gespot? Het Borgelerbad is een speciale zomerabonnement feestdagen actie gestart! Bemachtig vóór 24 december een zomerabonnement 2023 voor slechts € 50 in plaats van € 64,75! Wees er dus snel bij!

Ontdek meer over de actie

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor uw bezoek, is niet verplicht maar verzekert u van toegang. Bezit u al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ leest u hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van uw reservering kan tot aanvang van uw activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunt u tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Recreatief buitenbad 2023Tarief 2023
Zomerabonnement - actie tot 24-12-22€ 50,00
Zomerabonnement - regulier tarief€ 64,75
Kinderen t/m 2 jaar gratis