Kom zwemmen in het recreatieve buitenbad! Ga met het hele gezin van de familieglijbaan. De kleinste bezoekers spelen in het kleuterbad met een diepte van 20 tot 40 centimeter. In het 20 centimeter diepe peuterbad kan gespeeld worden met waterspeeltoestellen. Heb je ons nieuwe speelschip al ontdekt, met fantastische glijbanen?

Op de grote ligweide is er ruimte om te ontspannen of juist een potje te voetballen, korfballen of springen op de grote luchttrampoline! 

Recreatief Buitenbad

Openingstijden

Het recreatieve buitenbad is geopend t/m 24 september 2023. Openingstijden zijn onder voorbehoud. Bij extreem warm weer worden de openingstijden uitgebreid. Houd onze Facebookpagina in de gaten.

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor een bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees  je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder jouw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kunnen tot max. 2 maanden na aanschaf verplaats worden. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Recreatief buitenbad 2023Tarief 2023
1x Recreatief zwemmen, v.a. 3 jaar € 5,90
Zomerabonnement€ 64,75
Kinderen t/m 2 jaar gratis
*Geldig tot en met einde seizoen