Spetterend veel plezier!

Het verwarmde ondiepe buitenbad is 90 tot 110 centimeter diep. U kunt er baantjes trekken of met het hele gezin van de familieglijbaan. Ook aan de allerkleinste bezoekers is gedacht. In het kleuterbad met een diepte van 20 tot 40 centimeter kunnen kinderen van de glijrots. In het 20 centimeter diepe peuterbad kan gespeeld worden met waterspeeltoestellen.
De grote ligweide biedt ruimte om te ontspannen of juist een potje te voetballen, korfballen of springen op de grote luchttrampoline!

Let op: Vanaf maandag 30 augustus 2021 is het recreatieve buitenbad gesloten. De openingsdatum voor het seizoen 2022 is nog niet bekend.

Het Borgelerbad

Openingstijden

Het openingsseizoen 2021 voor het recreatieve buitenbad is inmiddels ten einde.

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor uw bezoek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

Recreatief buitenbadTarief
Entree 3-12 en v.a. 65 jaar€ 4,70
Entree 13-64 jaar€ 5,40

Kinderen tot en met 2 jaar ontvangen gratis toegang.